Vulpița, supusă testului poligraf. Al cui s-a dovedit că este băiețelul nou-născut

Vulpița și Viorel au devenit părinți, după ce tânăra din Blăgești a născut un băiețel frumos și sănătos.

Deși Vulpița i-a spus de nenumărate ori că bebelușul este al lui, Viorel a avut mereu îndoielile lui. Pentru a se asigura că spune adevărul, soțul Veronicăi a vrut ca aceasta să facă testul poligraf. Așadar, Vulpița a avut de răspuns cu da sau nu la un set de întrebări, pentru a-i demonstra lui Viorel că nu îl minte.

Alături de reporterul Radu Rotaru și colega lui, Vulpița și Viorel au fost supuși împreună unui test poligraf. Vulpița a dorit și ea să îi adreseze o întrebare lui Viorel:

Te mai gandești la dansatoare?”

Dar Viorel nu i-a răspuns și a întrebat-o:

„Mă mai iubesti?”

Veronica a susținut sus și tare că da, însă testul a arătat că minte. Radu Rotaru i-a spus că e posibil ca testul să fie ieșit așa pentru că Vulpița avea emoții.

Viorel nu putea să nu adreseze întrebarea care îl măcina cel mai tare:

Al cui este copilul?”

Veronica Vulpița a răspuns:

„Al tău”, arătând spre Viorel.

Testul poligraf a adovedit că Vulpița spune adevărul. Cei doi soți s-au bucurat enorm de răspunsurile pe care le-au aflat.

La finalul anului trecut, tânăra din Blăgești avea să îi surprindă din plin pe fani cu informația că a rămas gravidă și că urmează să nască în primăvara anului 2021.Așa cum era de așteptat, și de data aceasta au existat guri rele care au încercat să insinueze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea și să își pună semne de întrebare cu privire la paternitatea copilului.

Totuși, cei doi au explicat în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 faptul că zvonurile sunt cât se poate de false și că tânăra fin Blăgești a fost fidelă, motiv pentru care copilul îi aparține lui Viorel Stegaru.

Vulpița Veronica, mamă pentru a doua oară

În luna mai a acestui an, Vulpița Veronica a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Daniel.

Și fiindcă s-a simțit bine, tânăra a mers în scurt timp acasă, acolo unde o aștepta nerăbdător Viorel Stegaru, alături de fiica lor.

Deși pe timpul sarcinii a fost extrem de activă pe rețelele de socializare, tânăra din Blăgești a început să fie parcă tot mai rar prezentă pe Instagram, acolo unde are aproximativ două sute de mii de urmăritori. Fanii s-au întrebat ce mai face Vulpița Veronica după ce a născut și iată că recent a apărut și răspunsul.

Admin