Vulpița a aruncat bomba, la Acces Direct! L-a luat la mișto pe Viorel și cere divorțul: „Adio, nu plânge!”

Telenovela dintre Vulpița și Viorel începe să aibă, parcă, un alt scenariu. Deși s-au certat și s-au împăcat de mii de ori, se pare că acum lucrurile sunt cum nu se poate mai clare, iar Vulpița a decis: vrea divorțul!

De când a ajuns în Capitală, Vulpița a avut un singur scop: acela de a deveni celebră. După ce a apărut zi de zi la Acces Direct, Veronica Stegaru nu s-a mulțumit doar cu atât și a aspirat, așa cum era normal, la mai mult. A lansat prima ei melodie alături de Axinte, iar aceasta s-a dovedit a fi un real succes.

Ei bine, și pentru că a cunoscut gustul succesului, Vulpița nu s-a oprit aici. Vedeta de la Acces Direct a lansat o altă melodie în compania controversatului artist Rafaelo, dar acest lucru nu i-a fost deloc pe plac lui Viorel, care a făcut nazuri încă de la începutul colaborării soției sale cu Rafaelo. Dar Vulpiței nici că-i pasă! Văzută cu sacii în căruță, Veronica Stegaru a declarat la Acces Direct că își dorește divorțul de soț și că, de această dată, nu mai există nicio cale de întoarcere.

”Fac ce mi-am propus. La divorț!”, a zis Vulpița, atunci când Mirela Vaida a întrebat-o ce are de gând să facă în căsnicia cu Viorel.

Noul coleg de scenă al Vulpiței, Rafaelo, a intervenit și el și a sfătuit-o pe aceasta să ia cea mai bună decizie împreună cu Viorel. Pentru a nu-i da soțului Vulpiței motive de gelozie, Rafaelo a punctat că celor doi le stă bine împreună și îi unește un copil.

”Să stai, să calculezi, să luați o decizie împreună, să vorbiți. Vă stă bine împreună, aveți și un copil”, a zis artistul. vede

Pe de altă parte, Viorel a rezonat cu decizia Vulpiței și a declarat că își dorește și el separarea de aceasta. ”Pe nimeni nu mă mai întoarce nimeni, păi ce să fac eu? Eu acasă când ajung, mă ia de prost” a spus soțul Veronică Stegaru.

Fără să stea pe gânduri, Vulpița nu a avut nicio reținere să-l ia la mișto pe Viorel și să-l ironizeze, în direct la Antena 1. „Adio!”, ”Nu plânge, Viorel!” a spus Vulpița, cu zâmbetul pe buze.

Admin