VESTE TRISTA! Un student de 21 de ani de la Academia Militară a sfârșit absurd după ce a căzut peste o mașină de tăiat lemne. Mesaj sfâșietor: „Perseverent și ambițios”

Un student de 21 de ani de la Academia Militara a murit după ce după ce a căzut accidental pe un circular de tăiat lemne într-un sat din Apuseni

Un student de 21 de ani la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, a sfârșit tragic marți, 17 august, într-o manieră absurdă după ce a căzut accidental peste un circular de tăiat lemne, într-un sat din Apuseni

Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental”, a transmis IPJ Alba.

Tânărul a încercat să-și ajute un prieten să fasoneze o scândură, însă din păcate băiatul a alunecat şi a căzut peste mașina de tăiat lemne.

Tânărul era student în anul II la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și absolvent al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Tânărul obținuse rezultate foarte bune la învățătura în timpul liceului și a fost premiat la olimpiade naţionale.

”Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe. Cristian a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în anul 2019.

În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianții clasei și a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele și concursurile școlare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteț, deschis spre toate provocările, perseverent și ambițios. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia, relatează ziare.com.

Admin