Ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă. Ce i-a spus fiicei sale, Rebeca Onoriu

Ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă. Ce i-a spus fiicei sale, Rebeca Onoriu

Moartea cântăreței Gabi Luncă a uimit o țară întreagă. Era una dintre cele mai consacrate artistei ale muzicii lăutărești, iar decesul său a survenit la o zi după ce s-a stins din viață și Nelu Ploieșteanu.

De altfel, în urmă cu o săptămână, o altă mare doamnă ale aceleiași industrii a pierit, Cornelia Catanga. Toți trei au fost răpuși de coronavirus, pe lângă alte afecțiuni medicale. Iată care au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi  Luncă.

Ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă. Ce i-a spus fiicei sale, Rebeca Onoriu

Familia regretatei artiste Gabi Luncă este devastată de durere. Cântăreața de muzică lăutărească a lăsat în urmă un băiat și trei fete. Una dintre acestea, Rebeca Onoriu a vorbit acum două zile cu mama sa. Iată ce i-a spus Gabi Luncă înainte de a pleca din această lume, de parcă ar fi presimțit.

Rămâneți cu Iisus!” au fost ultimele vorbe ale artistei, de pe patul de spital. Rebeca a mai precizat că în spital, mama ei a primit îngrijirile necesare și că este recunoscătoare.

”Cea mai cumplită perioadă de până acum. Ne-am rugat, am sperat, însă inimioara mamei a obosit, omenește s-a făcut tot, tratamente, rugăciuni, însă nu suntem nemuritori.Vestea pe care ne-o dă… acceptăm si sperăm…

Să vă spun sincer, mi-ar fi plăcut să vă spun că e mama lângă mine. Că-i fac o surpriză. De ce m-am temut, s-a întâmplat. Rugăciunile noastre ne-au întărit. Avem liniștea că mama e în brațul Domnului şi e liniştită. A scăpat de greu.

Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă, aş vrea să mulţumesc domnului doctor Soare, care a îngrijit-o, dar a dovedit că este om, înainte de toate, şi doctorului Alexie, care a stat seară de seară cu ea, am sperat…

 Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru România Tv.

Admin