Ultima poză cu Mădălina Manole în viață! Cum arăta ”Fata cu părul de foc” înainte a se sinucide / FOTO

Ultima poză cu Mădălina Manole în viață! Cum arăta ”Fata cu părul de foc” înainte a se sinucide? I se citea durerea pe chip!

În urmă cu zece ani, Mădălina Manole se filma în timp ce-și lua rămas bun de la toată lumea. ”Fata cu părul de foc”

a luat decizia de a-și pune capăt zilelor, fix de ziua ei de naștere. Vestea a venit ca un șoc pentru fani, familie, dar mai ales, pentru cei care au iubit-o și au apreciat-o pe frumoasa artistă.

Ultima poză cu Mădălina Manole în viață

Cu atât mai dureroasă este ultima poză cu Mădălina Manole în viață! Artistei i se citea durerea pe chip, era absentă și palidă.

Nu mai avea nicio culoare, nicio vlagă,

semn că problemele și depresia o distrugeau pe interior. De la ultima ipostază până la gestul necugetat a fost diferență de doar câteva zile.

„Fata cu părul de foc” și-a cântat durerea înainte de a-și pune capăt zilelor. Cu câteva ore înainte de a se sinucide,

Mădălina Manole a fost la studio, pentru o repetiție muzicală, alături de soțul ei. La plecare, artista și-a luat „la revedere” de la colegi ca și cum urma să se revadă din nou.

„Ai crezut într-un om/ Și i-ai dăruit,/Tot ce aveai mai bun în tine,/ Nu știi de ce v-ați despărțit/ Cui să ceri ajutor,/ Nu te plângi oricui/ Nici pe el nu-l chemi să vadă/ C-a lăsat în urma lui…//

Suflet gol,/ Nebun de dor!/ Tu credeai că ai pereche/ Și un înger păzitor/ Suflet gol,/ În zbor căzut/ Orbită de iubire,/ Credeai că ai totul și ai pierdut!”, sunt versurile melodiei care pare-se că oglindea suferința artistei.

Admin