Tragedie! Un copil de numai un an a murit în brațele bunicii într-un accident grav în Hunedoara

Tragedie! Un copil de numai un an a murit în brațele bunicii într-un accident grav în Hunedoara

Un accident tragic a avut loc în Hunedoara, pe DJ687. În urma impactului, un copil de doar un an a murit în brațele bunicii.

Tragedie fără margini în localitatea Hășdău, județul Hunedoara, după ce un bărbat de 47 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cuaza vitezei, intrând pe contrasens și lovind o altă mașina care rula regulamentar.

Șoferul se îndrepta din direcția Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ687, la momentul tragediei, care i-a fost fatală copilului.

Un copil a murit în brațele bunicii, în Hunedoara

Impactul frontal dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic, încât bebelușul aflat în brațele bunicii a murit pe loc, iar o femeie, în vârstă de 45 de ani, pasageră în mașina care a produs nenorocirea, a fost rănită ușor.

”Un bărbat în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcția Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ687, în satul Hășdău, nu adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Toplița.

In urma accidentului, a rezultat decesul unui minor in vârstă de un an, care se afla în brațele bunicii sale, de 44 de ani, și rănirea ușoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră in autoturismul care a produs evenimentul rutier”, informează autoritățile, scrie observatornews.ro.

Admin