Scandalul continuă în familia Mădălinei Manole! Marian Manole nu e lăsat să-și vadă nepotul

Scandalul continuă în familia Mădălinei Manole! Marian Manole nu e lăsat să-și vadă nepotul

Scandalul din familia Mădălinei Manole este departe de a se fi terminat! Fratele artistei, Marian Manole, este revoltat pentru că nu este lăsat să-și vadă nepotul. 

Scandalul continuă în familia Mădălinei Manole

Deși au trecut ani de zile de la moartea regretatei artiste, scandalul nu pare să se termine prea curând în familia Mădălinei Manole. Tensiunile continuă să existe între fratele ei și fostul soț.

Marian Manole a susținut public, pe contul său de Facebook, că ar fi încercat să se împace cu acesta, însă Petru Mircea l-ar fi refuzat categoric.

În urmă cu câteva ore, Marian Manole a scris un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Acesta susține că ieri a încercat să se împace cu fostul cumnat.

Conform spuselor sale, fratele Mădălinei Manole s-ar fi decis să meargă acasă la Petru Mircea pentru ca fiul său să-l cunoască pe Petru jr., însă nu a avut cum să-și anunțe vizita din cauză că fostul partener al regretatei cântărețe l-ar fi blocat pe telefon.

”Astăzi am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei! De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-și cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei!

Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim într-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Marian Manole nu este lăsat să-și vadă nepotul

Marian Manole a susținut că deși își dorește foarte mult ca verișorii să se cunoască între ei, Petru Mircea l-ar fi refuzat vehement să îi vadă. Fratele cântăreței a precizat că fostul partener al artistei i-ar fi spus că Petru Jr. se află la un prieten în vizită și nu ar fi vrut să-l sune, lucru ce i s-a părut dubios.

”Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric!

M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”, a mai transmis el.

Mai mult, fratele regratatei artiste a dezvăluit că fostul cumnat i-ar fi spus că atâta timp cât fratele artistei va fi acolo, de față, copiii nu se vor vedea.

Acesta și-a exprimat public indignarea, spunând că și părinții săi, atât mama, cât și tatăl, ar fi murit cu această durere în suflet, că nu și-ar fi văzut nepoțelul suficient de mult.

Admin