Scandal urias dupa inmormantarea Corneliei Catanga! A fost bagata intr-un sac vidat si…

Scandal urias dupa inmormantarea Corneliei Catanga! A fost bagata intr-un sac vidat si…

Cantareata Cornelia Catanga a fost inmormantata sambata! Din cauza pandemiei, la funeralii au putut lua parte doar cativa membri ai familiei, iar prietenii regretatei artiste s-au revoltat! Printre ei se numara si creatorea de moda Sonia Trifan!

Vestea ca solista Cornelia Catanga s-a stins din viata la 63 de ani a luat prin surprindere pe toata lumea! Cantareata a decedat vineri, 26 martie, la Spitalul Universitar din Bucuresti, in urma unui stop cardio-respirator!

Cornelia Catanga a fost condusa pe ultimul drum sambata, 27 martie, la Cimitirul Ghencea 1 din Bucuresti. Din cauza pandemiei, la funeralii au participat aproximativ 20 de persoane.

Creatoarea de moda Sonia Trifan, cea care ii realiza tinutele de scena Corneliei Catanga a luat parte la funeralii. ”Ieri am fost praf. Sincer. După ce am plecat de acolo mi-a fost foarte rău de la supărare. M-a durut foarte tare ceafa. Nu a fost nimeni, doar Panseluța Feraru. Atat. Erau câțiva oameni, maxim 15 – 20. Familia și atât. Nu am făcut vaccinul, dar și așa, asta nu m-a oprit să pot să-i aduc un ultim omagiu doamnei și prietenei mele, Cornelia. Nu aveam cum să lipsesc de lângă ea, cum nici ea nu a lipsit de lângă mine în momentele importante. Să vină să-mi dea amendă! Chiar nu mă interesează. Nu era nimeni acolo la cimitir care să ne oprească să mergem?”, a declarat Sonia Trifan, pentru Click.ro.

Mai mult, Sonia Trifan spune ca si-ar fi dorit ca prietena ei sa poarta una din creatiile sale, pe ultimul drum, dar conform protocolului Covid, solista a fost inhumata intr-un sicriu sigilat.

 “Mi-a plâns sufletul să văd că nu a avut pe nimeni lângă ea, mă refer la cei care au îndrăgit-o atât de mult, fanii ei. Ei, erau singura avere a Cornelei. Pentru că ea nu a fost un simplu om, a fost regina muzicii lăutărești și orice român o cunoaște pe Cornelia Catanga.

Cimitirul trebuia să fie plin de oameni… nu, așa, pur și simplu, înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat, fără datinele și obiceiurile noastre creștinești. A fost o durere fără margini și am sufletul sfâșiat pentru ea”, a declarat pentru sursa citata.

Admin