Raluca Pastrama, reactie radicala dupa ce a aflat cu cine se iubeste Pepe: A fost mereu un…

Toata lumea a ramas surprinsa dupa ce Pepe s-a afisat alaturi de noua lui iubita, Yasmina Ody! Informatiile au ajuns si la urechile Ralucai Pastrama, fosta lui sotie! Aceasta a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu artistul!

Raluca Pastrama a oferit primele declaratii, dupa ce Pepe a aparut in timp ce se saruta cu noua lui iubita Yasmina Ody! Potrivit playtech.ro, fosta lui sotie spune ca artistul are nevoie de atentie.

“Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere.

Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”, a spus Raluca Pastramă.

Mai mult, Raluca Pastrama spune ca nu are in plan o relatie. Fosta sotie a lui Pepe spune ca regreta divortul pentru ca nu si-a imaginat vreodata ca va imbraca rochia de mireasa de mai multe ori.

“Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Eram prea copilă, când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am ştiut să manageriez, să controlez anumite situaţii şi lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea.

Nu e un reproş pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalţi în prim-plan.

Azi nu aş mai face aceeaşi alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepţi să intri pe un plan secundar, fiindcă aşa m-am pierdut pe mine însămi. În viaţă trebuie să înveţi să ai grijă şi de tine. Nu faci asta, comiţi o greşeală. Care te poate costa foarte scump!”, a mai precizat fosta soție a artistului. 

Pepe a confirmat relatia cu Yasmina Ody

Astazi, cantaretul a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu Yasmina Ody! Pepe spune ca sunt la inceput si a explicat de ce nu doreste sa ofere multe detalii: “Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început.

Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe.

Admin