Probleme fără precedent pentru Bianca Pop care a fost bătută într-un club!: “M-a lovit tare cu piciorul”

Probleme fără precedent pentru Bianca Pop care a fost bătută într-un club!: “M-a lovit tare cu piciorul”

Ghinioanele se țin lanț de Bianca Pop. Fosta ispită a fost bătută într-un club! Primele declarații ale brunetei, în exclusivitate pentru Spynews.ro! Cum s-a întâmplat, de fapt, nefericitul eveniment?

Probleme peste probleme pentru Bianca Pop. După ce a fost implicată în mai multe scandaluri și a declarat că ar fi fost drogată și violată, acum, o nouă bombă aruncă în aer lumea mondenă din România! În exclusivitate pentru Spynews.ro, fosta ispită de la ”Insula Iubirii” a declarat că a fost bătută într-un club sâmbătă seară.

”M-a lovit un bărbat într-un club”

Potrivit spuselor ei, acum, vedeta se îndreaptă către secția de Poliție pentru a depune nu una, ci două plângeri. Una pentru că a fost drogată și una pentru agresiunile din clubul respectiv. Bianca Pop are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

”Acum merg la secția 7 să depun cele două plângeri. Una pentru cei care m-au drogat și una pentru că acum, sâmbătă, m-a lovit un bărbat într-un club”, a declarat Bianca pentru Spynews.ro.

”Erau patru, cinci în fața ușii”

De asemenea, bruneta a povestit cum s-a întâmplat, de fapt, întreaga situație. A mers la baie și cineva i-a bătut dintr-o dată la ușă. Când a ieșit a dat de patru, cinci bărbați. Unul dintre ei a prins-o de păr și, când a încercat să se apere, a fost lovită puternic în ovarul stâng și în picior. De asemenea, fosta ispită nu știe cine este cel care a agresat-o.

”M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prin mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic”, a completat Bianca.

Admin