Prințesa Diana a prezis distanțarea prințului Harry de familia regală

Prințesa Diana a prezis distanțarea prințului Harry de familia regală

Prințesa Diana a fost cu siguranță una dintre cele mai iubite membre ale familiei regale britanice.

În repetate rânduri ea a vorbit despre copii săi, însă ceea ce declara mereu despre Harry ne duce cu gândul la faptul că ea știa că fiul ei cel mic se va rupe la un moment dat de familia sa.

Prințesa Diana a prezis distanțarea prințului Harry de familia regală

Ducii de Sussex au lăsat pe toată lumea într-o stare de șoc atunci când au făcut anunțul că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice și vor să devină independeți financiar.

După multe luni  de gândire și după mai multe conversații cu regina, așa cum a confirmat chiar ea, cei doi au decis că este mai bine să își facă propria lor viață.

Foarte multe persoane importante au criticat această decizie, iar presa tabloidă din Marea Britanie pur și simplu o hărțuiește pe Meghan Markle cu articolele la adresa ei.

Bineînțeles, ea este considerată ca fiind principala vinovată pentru această decizie, însă prințesa Diana, mama prințului Harry, a declarat cu mulți ani în urmă că fiul ei este exact ca ea și probabil îi va călca pe urme.

William se aseamănă foarte mult cu tatăl său, este mai tradițional, mai rațional. În timp ce Harry….Harry este ca mine.”, a spus prințesa Diana în trecut, potrivit telemundo.com.

Prințesa Diana și-a pierdut titlul regal atunci când a divorțat de prințul Charles și a ales să trăiească liberă în loc să trăiească într-o minciună. Ea a fost una dintre puținele persoane din familia regală britanică care s-au îndepărtat adesea de la regulile stricte și protocol.

Se pare că ea știa că fiul său cel mic va urma aceeași pași, pentru că firea lui de mic copil dădea de înțeles că va fi o persoană mai independentă, car enu va putea fi îngrădită de reguli.

Admin