Numărul 2 al trupelor cecene, mâna dreaptă a liderului Ramzan Kadîrov, a fost ucis de trupele speciale ucrainene

Este a patra zi de război, iar situația din Ucraina este din ce în ce mai gravă. Un comandat de top al trupelor cecene, mâna dreaptă a liderului, Ramzan Kadîrov, a fost ucis de trupele speciale ucrainiene în zona aeroportului Gostomel.

Comandantul de top al trupelor cecene și mâna dreaptă a liderului Ramzan Kadîrov a fost eliminat de forțele speciale ucrainiene. Generalul Mogomed Tushaev ar fi fost ucis împreună cu întregul său regiment.

Numărul 2 al trupelor cecene a fost eliminat de trupele speciale ucrainene
Cecenii au negat acest lucru și au spus că vor reveni cu dovezi. Liderul Ramzan Kadîrov a menționat că s-a deplasat împreună cu soldații săi în Ucraina pentru a se alătura trupelor rusești, potrivit BCC.

„Acum câteva ore, trupele ucrainene de elită SpetzNaz „Alfa” l-au eliminat pe comandantul de top al forțelor cecene, generalul Magomed Tushaev, și întregul său regiment de „kadyrovtsi”, care au aterizat în zona Gostomel lângă Kiev. Confirmat. Mai multe detalii în curând”, a scris pe Twitter Victor Kovalenko, jurnalist specializat în Ucraina.

Liderul este un aliat a lui Vladimir Putin
Comandantul republicii din sudul Rusiei este un aliat al președintelui Vladimir Putin, potrivit BCC. Acesta a menționat că decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina va împiedica inamicii Moscovei să facă atacuri asupra Moscovei.

Admin