Nelu Ploieșteanu este înmormântat azi. Cum va fi condus marele artist pe ultimul drum

Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu viața. Nemilosul virus al momentului l-a răpus pe marele interpret de muzică lăutărească. După zile întregi de chin și încercări, organismul său a cedat și nu s-a mai putut face nimic pentru celebrul artist.

După multe scandaluri în ceea ce privește înmormântarea, s-a aflat când va fi condus pe ultimul drum Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu este condus azi pe ultimul drum

Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu viața. Decesul său a provocat o mulțime de controverse și durere în sufletul familiei și al tuturor celor care l-au cunoscut. Din cauza faptului că a murit din cauza coronavirusului, Nelu Ploieșteanu nu a putut avea parte de un priveghi sau de obiceiurile care se fac la o înmormântare normală.

Totuși, familia a sperat că marele artist va avea parte de o înmormântare așa cum merită, cu slujbă religioasă și cu mai mulți participanți. Din acest motiv, apropiații au cerut necropsia, susținând că Nelu Ploieșteanu s-a vindecat de COVID-19. Astfel, dacă ar fi avut un test negativ, aceștia ar fi putut să organizeze o ceremonie funerară fără restricții, creștinește.

Corpul neînsuflețit al artistului a fost dus, vineri seară, la IML pentru efectuarea necropsiei. Din cauza faptului că a fost weekend și situația s-a complicat, rezultatul testului a ajuns abia marți.

Nelu Ploieșteanu, înmormântare cu restricții

Mara Bănică a anunțat că familia a fost informată de faptul că probele prelevate din plămânii lui Nelu Ploieşteanu sunt pozitive, ceea ce înseamnă că nu va putea fi înmormântat creștinește și nici în prezența altor oameni, cu excepția apropiaților.

Membrii familiei au refuzat să ridice trupul neînsuflețit, pe motiv că nu au timp să se pregătească atât de repede, în doar câteva ore, așa cum este procedura.

Tot Mara Bănică a anunțat că înmormântarea are loc astăzi, la ora 12.00, la Cimitirul Străulești. Artistul va fi înmormântat în locul de veci unde este înmormântat și Mihăiță, băiatul lui care a murit în urmă cu doi ani. Bărbatul avea doar 32 de ani și suferea de un handicap extrem de grav, care îl țintuise la pat.

“Astăzi, Nelu Ploieșteanu va fi condus pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la ora 12.00, la cimitirul Străulești 2. Dumnezeu sa-l ierte și să-l odihnească!”, a scris Mara Bănică pe Facebook

Admin