LOVITURĂ De TEATRU! Cine Va Moșteni Averea Celui Mai Bogat Român, Mort În Accidentul De La Milano

Anca Surugiu, parteneră de afaceri a lui Dan Petrescu, miliardarul care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de duminică, din Milano, este, conform mai multor surse Gândul, cea care va prelua averea magnatului.

Omul de afaceri Anca Surugiu, asistenta și coordonatoarea tuturor firmelor lui Dan Petrescu, va prelua averea discretului miliardar, potrivit surselor Gândul. Aceasta controla și avea acces la toate datele offshore-urilor, știa unde se află conturile și era împuternicită de către Petrescu, spun sursele citate.

Din informațiile Gândul, omul de afaceri Dan Petrescu a murit duminică, în accidentul aviatic de la Milano, unde o aeronavă a căzut peste o clădire.

Avionul pilotat de omul de afaceri s-a prăbușit peste o clădire. Dan Petrescu se afla în aeronavă alături de fiul și soția sa, ei călătorind spre Olbia, Sardinia, acolo unde aveau o casă. În aparatul de zbor mai erau încă cinci persoane, toți fiind decedați în urma accidentului.

În acest moment, nu este clar ce a determinat prăbușirea avionului.

Ce avere ar avea Dan Petrescu
Potrivit unor surse Gândul.ro, Dan Petrescu își făcuse cea mai mare parte din avere din imobiliare. Dan Petrescu ar fi fost deținătorul unei averi de circa trei miliarde de euro.

„Asociat în afacerile familiei Ţiriac: Unicredit Ţiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare. Bun prieten cu Adrian Sârbu şi cu alţi moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el”, scria o jurnalistă despre misteriosul român, în celebra listă a „Grupului de la Monaco”, citată de Cancan.

Cel mai recent proiect în care a fost implicată Anca Surugiu, potrivit presei economice, este cel depus la Primăria Municipiului București, respectiv documentația pentru obținerea unui PUZ pentru dezvoltarea unui bloc de patru etaje pe un teren de circa 3.800 mp de pe bulevardul Kiseleff, în apropiere de Ambasada Suediei.

Anca Surugiu a fost implicată şi în dezvoltarea, în 2017, a unui alt proiect de lux pe strada Mircea Eliade, în apropiere de Ambasada Kuweitului, prin firma Alex Global, unde compania sa, Business Management System, deține circa 21% dintre acțiuni.

Aceasta era parteneră cu omul de afaceri Dan Petrescu, care, potrivit informaţiilor din mediul de afaceri, ar fi fost implicat atât în sectorul auto (din care s-ar fi retras între timp), cât şi în cel imobiliar. Acesta ar deţine circa 15-20 de parcuri comerciale închiriate către Metro, Praktiker sau Auchan, conform surselor citate

Admin