Leo de la Strehaia a ajuns de la închisoare la spital! Era după gratii de doar câteva zile

Clipe grele pentru Leo de la Strehaia care a fost transferat de urgență la spital. Acesta se afla după gratii în momentul în care i s-a făcut rău, iar personalul din penitenciar a chemat Ambulanța. Bărbatul a fost transferat la spital și se află sub supravegherea medicilor.

Cum se simte Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia, pe numele său real Ion Stelică Mihai, a fost transferat de urgență din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin în spitalul penitenciar Jilava. Potrivit spuselor fiului său, care a oferit declarații pentru Fanatik, Leo a acuzat probleme de respirație și a avut nevoie de oxigen.

Se simțea foarte rău, din ce am înțeles avea nevoie și de oxigen. Am vorbit puțin cu el, are mari probleme de sănătate. Sper să se refacă, mai ales că el are mari probleme de sănătate, comorbidități cum se zice, încă de dinainte, a declarat pentru Fanatik, Alin, fiul lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia se află de doar câteva zile după gratii. La finalul lunii septembrie, acesta a primit sentința judecătorilor într-un dosar mai vechi. Leo a fost condamnat la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

Doi ani și jumătate are de ispășit acesta după gratii. În același dosar a fost condamnată la închisoare cu executare și mama lui, la doi ani de închisoare. De asemenea, după gratii, o dată cu Leo și mama lui, au intrat fratele vitreg al lui Leo de la Strehaia, precum și un apropiat de-al acestora. Prejudiciul produs s-ar ridica la 3 milioane de euro.

Ce probleme de sănătate are Leo de la Strehaia

Fiul lui Leo de la Strehaia spune că tatăl său are mai multe probleme de sănătate, este supraponderal, are diabet și afecțiuni cardiace și că familia este îngrijorată pentru starea lui, mai ales că acum se află după gratii.

Se pare că nici mama lui Leo nu stă bine la acest capitol. Femeia suferă de același boli ca și fiul ei și a avut, de-a lungul timpului, tot felul de probleme.

Toată familia a fost afectată când a aflat decizia judecătorilor. Rudele au făcut o filmare în care au plâns și s-au cutremurat la primirea veștii că Leo și Patroana (cum i se spune mamei sale) pleacă la închisoare.

Admin