Laurențiu Reghecampf strigăt disperat spre Anamaria Prodan

Confuzie mare în presă, dar și pentru cei care urmăresc subiectul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nu mai știe nimeni ce să creadă.

Declarațiilor sunt parcă scoase dintr-un scenariu de telenovele, doar că rolurile principale nu au un țel comun, cel puțin în ceea ce declară.

Reghe, strigăt disperat către soția lui

Conform CANCAN, Reghe i-ar fi cerut Aneimaria să oprească nebunia care alimentează presa și scanadul izbucnit din senin.

Ce-i drept dacă este să ne luăm după tabloide, așa cum am mai afirmat, presa de scandal aduce subiectul divorțului de 15 ani de când s-au căsătorit.

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.

Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem.

Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Anamaria Prodan pune punct subiectului: divorțul de Reghe

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…)

Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit.

Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Admin