La mulți ani, Delia Matache! Celebra artistă împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani

Astăzi, Delia Matache își aniversează ziua de naștere. Celebra artistă împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani.

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de noi, care face furori încă de când s-a lansat pe piața muzicală românească.

Delia nu este doar cântăreață, ci și vedetă de televiziune și este unul dintre jurații emisiunii „X Factor‘, de ani buni. De-a lungul anilor, a lansat o mulțime de piese care s-au bucurat de un succes nebun și a știut mereu să țină pasul cu vremurile.

La mulți ani, Delia Matache

Delia Matache s-a născut în București, pe data de 7 februarie 1982, iar în perioada anilor 1999 – 2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume. Așa a cunoscut succesul la nivel național. După anul 2003, artista și-a început cariera solo și a mai lansat încă trei albume.

În anul 2015 aceasta a lansat ultimul album, „Pe aripi de vânt’, album ce poartă numele hit-ului care a fost #1 pentru 21 de săptămâni in topul „Media Forest’. În martie 2015, Delia a susținut primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out.

În cadrul „X Factor‘, artista este cel mai longeviv jurat, patru ani consecutivi, dar și singurul jurat cu studii muzicale. Mai multe din piesele sale au devenit hituri în 2015, iar Delia se numără printre cele mai importante artiste din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

Admin