Iubita lui Culiță Sterp, clipe de groază după naștere. Geta Sterp a spus tot, chiar și ce nume va purta băiețeleul

Culiță Sterp a devenit tată pentru prima dată în urmă cu doar câteva zile. Celebrul manelist întors recent din Republica Dominicană este în culmea fericirii și deja se pregătește să-și aducă băiețelul acasă. Iubita lui Daniela a trecut prin clipe de groază după naștere, pentru că au fost ceva complicații. Soacra ei, mama Geta, a dat din casă.

Daniela a leșinat după naștere

Culiță Sterp este în culmea fericirii de când a devenit tată pentru prima dată. Odată întors din Republica Dominicană, la scurt timp i-a venit pe lume primul băiețel. Toată familia este fericită și se bucură de marele eveniment care a avut loc în viața lor.

Frumoasa șatenă a adus pe lume primul ei copil, la o clinică privată din Cluj Napoca. Cel mic a venit prin naștere naturală, așa cum a vrut încă de la început, pentru că este o tradiție în familia lor. Tânăra a avut un travaliu care a durat câteva ore bune și cel mic a venit destul de greu pe lume, pentru a cântărit 4 kilograme și a primit nota 10.

Băiatul lui Culiță Sterp și al iubitei sale ar fi trebuit să vină pe lume în data de 10 iunie, dar a mai întârziat. Geta Sterp a dat din casă și a spus că viitoarea ei noră s-a simțit destul de rău după naștere și chiar a leșinat din cauza faptului că cel mic a avut o greutate mare.

„Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineață am vorbit cu ea, mi l-a arătat și pe cel mic, dar, săraca, la naștere a leșinat, chiar după naștere.

Pentru că, nu știu, cum să vă spun, ea a fost la o clinică particulară și a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina așa mare, prima sarcină, nu știu. Pe Daniela a făcut-o mama ei de 5 kg 200 de grame, și natural. Pe timpul nostru nu se năștea prin cezariană”, a mărturisit Mama Geta.

Fiul lui Culiță va avea un nume special

Mama lui Culiță este foarte fericită că a devenit din nou bunică. De fericire, a dat din casă și a spus ce nume special au ales părinții micuțului. Deși ea și-ar fi dorit să se numească David, Culiță și Daniela ar fi ales ceva mai interesant, care să i se potrivească și mai bine.

mărturisit că nu poate fi divulgat prenumele pe care l-au ales Daniela şi Culiţă, însă a dat un indiciu c-ar fi vorba despre un nume din Vechiul Testament, cu o mare însemnătate. Numele ar fi unul foarte rar, despre care mulți zic că nu au auzit. Începe cu litera M și se termină cu N.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea.

Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M” și se termina cu „N”, a spus mama Geta.

Admin