Incredibil! O bătrână de 88 de ani a ajuns în stradă după ce fiica ei i-a vândut casa. Cum a păcălit-o

O femeie de 88 de ani din Chile a fost păcălită de fiica ei să îi cedeze dreptul de proprietate asupra casei în care locuia și apoi a fost evacuată din locuință în momentul în care tânăra a vândut-o, relatează Il Messagero.

Adriana Lobos a ajuns astfel să locuiască pe stradă. Femeia a fost fotografiată cum stă întinsă pe un trotuar din Linares, acoperită cu o pătură și cu un troller lângă ea. Imaginea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare și a stârnit indignarea oamenilor.

Potrivit familiei bătrânei, responsabilă pentru această situație este fiica cea mică ei. Ea a păcălit-o pe femeie să îi cedeze drepturile de proprietate asupra casei, pe care apoi a vândut-o. Adriana Lobos a rămas astfel fără un acoperiș deasupra capului.

„Nu știam nimic, dar sora mea fernanda, la sfârșitul anului trecut, a înregistrat casa fără să ne anunțe și până la urmă a vândut-o”, a declarat fiica cea mare a bătrânei, Alejandra Marchant.

Femeia nu a apucat însă să petreacă prea mult timp pe străzi. Vecinii au găsit-o întinsă pe un trotuar, la o oră după ce a fost dată afară din casă, și i-au alertat rudele.

Ceea ce a făcut sora mea este de neiertat: a profitat de mama noastră și de lipsa ei de luciditate și apoi a abandonat-o. Am contactat autoritățile pentru a-mi raporta sora și să încerc să recuperez casa”, a mai spus Alejandra.

Bătrâna părea într-o de sănătate bună atunci când Alejandra găsit-o pe stradă, dar prezenta unele semne de malnutriție.

Povestea a stârnit furie și emoții în Chile. Primarul orașului, Mario Meza, care a condamnat gestul: „Un fapt deplorabil, care doare, pentru că nimeni nu s-ar aștepta ca o fiică să își evacueze mamă.

Suntem pregătiți să o sprijinim pe Adriana și pe fiica ei cea mare în orice acțiune în justiție, probabil o formalitate poate fi găsită în actul de vânzare a casei”.

Admin