Incendiu de proporții în Capitală. Ard două clădiri mari

Incendiu de proporții în Capitală. Ard două clădiri mari

Tot mai multe situații neplăcute au loc la noi în țară. În această seară au avut loc mai multe incidente neplăcute, iar unul este în plină desfășurare chiar acum. Un incendiu de proporții a izbucnit joi seara la o casă bătrânească din Capitală, iar flăcările s-au extins rapid.

Incendiu în Capitală

Un incendiu de proporții are loc în acest moment în București. Flăcările au pornit de la o casă bătrânească din cartierul Vitan și s-a extins la o altă locuință din apropiere, o casă cu 3 etaje și mansardă.

Incendiul s-a extins rapid și a cuprins o suprafață de 300 de mp. Situația este extrem de dificilă, pentru că există un risc ridicate de a se duce și către un service auto aflat în vecinătate, transmite ISU. Problema este că bate și vântul și riscul ca flăcările să scape de sub control este foarte mare.

„Incendiul s-a dezvoltat foarte rapid și a afectat o altă locuință învecinată, mai exact la nivelul acoperișului și, ulterior, a fost vorba de o ardere generalizată care a afectat și anexele acestor două locuințe. Este o suprafață semnificativă, de aproximativ 300 de mp”, a declarat, în exclusivitate la Antena 3, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

Trafic blocat

La fața locului intervin șase autospeciale de stingere, care încearcă să stingă flăcările din ce în ce mai mari. Oamenii din zonă s-au strâns la fața locului și au încercat să stingă incendiul înainte ca specialiștii să ajungă.

Din fericire, nu sunt persoane rănite și oamenii din cele două locuințe s-au evacuat singuri. Nimeni nu a acuzat că s-ar simți rău și nicio persoană nu a avut nevoie de ajutor medical.

De asemenea, rutele mai multor mijloace de transport în comun au fost afectate și traficul este blocat pe Calea Vitan până la Șoseaua Mihai Bravu. Autobuzele pe liniile 123, 135 și 223 au fost afectate și circulă deviat spre șoseaua Mihai Bravu.

Admin