Impact major între un tren și un microbuz, în județul Cluj. Sunt mai multe victime

Impact major între un tren și un microbuz, în județul Cluj. Sunt mai multe victime

Autoritățile sunt în alertă în județul Cluj după ce a avut loc un accident feroviar. Un tren a lovit în plin un microbuz în localitatea Urișor. Din primele informații se pare că sunt mai multe victime. Accidentul s-a produs în jurul orelor 12.00, pe un drum comunal, la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată.

Accident feroviar în județul Cluj
Persoanele rănite erau pasageri din microbuz. În urma impactului, acestea au suferit mai multe traumatisme. Din fericire, nu a murit nimeni.

Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc între un microbuz și un tren regio expres care circula de la Baia Mare spre Cluj Napoca.

„Impactul s-a produs la pasajul de cale ferată, din localitatea Urișor, comună Cășeiu, între un microbuz și trenul regio expres, care circulă de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Conform primelor date, 8 persoane, pasagere în microbuz, sunt rănite”, a transmis IPJ Cluj.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. La fața locului au ajuns echipaje de pompieri, ambulanță și poliție. A fost trimis și un elicopter SMURD.

Sunt două autospeciale de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și două ambulanțe Smurd.

Din primele informații se pare că două dintre persoanele rănite sunt în stare gravă. Printre victime este și o fetiță în vârstă de 13 ani, stabilă și conștientă. Ea a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD.

Șoferul microbuzului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

El a fost condus la Poliție.

Articol în curs de actualizare

Admin