Horoscop 17-24 octombrie 2021: Cele 2 zodii care sunt lovite de GHINION

Berbec

Nativii Berbec au o zi liniștită. Găsesc un moment propice pentru a se ocupa de lucruri care le fac plăcere. Vă este dor de o persoană așa că sunați-o.

Taur

Ai făcut toate planurile din timp, iar dacă îți vor ajunge niște bani promiși vrei să pleci într-o mică excursie. S-ar putea să te întâlnești cu niște prieteni vechi.

Gemeni

Este posibil ca cineva să-ți facă o propunere interesantă. Un proiect important la care ar trebui să te gândești bine. Este posibil ca pe seară să primiți vești.

Rac

Racii nu prea vor să-i asculte pe cei din jur. Totuși, cineva din anturajul tău are nevoie de un sfat. Seara ți-o petreci alături de cei dragi.

Leu

S-ar putea să fi primit o invitație la un eveniment important și te gândești să participi. Ai grijă cu cine vorbești pentru că este posibil să ajungi în centrul atenției.

Fecioară

Ai o grămadă de lucruri de care trebuie să te ocupi, așa că revizuiește-ți prioritățile. Nu ezita să ceri ajutorul partenerului de viață dacă nu te descurci.

Balanță

Apar unele mici probleme de sănătate. Ar trebui să te odihnești mai mult după o săptămână destul de obositoare. Dacă ai făcut o promisiune ar trebui să o onorezi.

Scorpion

Vă este mai greu să găsiți un echilibru între planul profesional și cel personal. V-ați petrecut cam mult timp laa birou, așa că ar trebui să stați și cu familia. Poate mergeți să vă relaxați o zi la munte.

Săgetător

Pentru cei care nu sunt într-o relație este o zi bună. Un flirt se poate transforma în ceva mult mai serios. Alți nativi se vor ocupa de treburi casnice pe care le-au tot amânat.

Capricorn

Nu sunteți mulțumiți deloc de banii pe care îi câștigați. Posibil să primiți o ofertă destul de atractivă. Totuși gândiți-vă bine înainte de a face orice schimbare.

Vărsător

Nu este o zi bună pentru a rezolva problemele personale. Nu trebuie să întri în conflict cu persoana iubită, pentru că nu vei avea argumente.

Pești

Te concentrezi destul de mult pe muncă. Sunt lucruri pe care nu ai apucat să le termini și vrei ca ziua de luni să fie mai ușoară. Nu uita să petreci timp și cu familia și copiii.

Admin