Gina Pistol face eforturi să revină în formă. Cum arată la două săptămâni după ce a născut

Gina Pistol face eforturi să revină în formă. Cum arată la două săptămâni după ce a născut

Gina Pistol este o mămică ambițioasă care s-a bucurat enorm de venirea pe lume a primului ei copil, dar face tot posibilul să revină la forma ei inițială.

Prezentatoarea Asia Express și Chefi la cuțite are grijă la alimentația ei și a apelat la câteva produse care o ajută să-și revină ușor și bine după naștere.

Gina Pistol face eforturi să revină în formă

Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la cuțite a postat pe Instagram un story cu modul în care arată corpul ei la doar două săptămâni de când a născut.

Schimbarea este enormă, Gina Pistol arată foarte bine, și, dacă nu știi, aproape că nu-ți dai seamă ca este vorba despre o femeie care a născut recent.

Cu această ocazie, Gina Pistol le-a spus celor care o urmăresc care sunt produsele pe care le-a folosit imediat după ce a născut și care au ajutat-o mult să revină la o formă apropiată de cea de dinainte de sarcină. Este vorba despre o lenjerie modelatoare pe care vedeta a purtat-o încă din ziua a patra. Gina poartă colanți lungi compresivi și centură postnatală, iar rezultatele sunt vizibile.

Smiley – dedicație muzicală pentru Gina Pistol și Josephine

Micuța Josephine este norocoasă cu doi părinți atât de îndrăgostiți și topiți de drag după venirea ei pe lume. Tatăl ei, Smiley a compus o piesă dedicată ei și mamei ei, pe care a lansat-o la câteva zile după ce Gina Pistol a născut.

În piesa care se numește Până la tine, artistul vorbește despre bucuria de a deveni părinte.

Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine

Gina Pistol a încercat să-i țină la curent pe fanii ei cu schimbările pe care Josephine le-a adus în viața familiei. Vedeta a declarat că le admiră pe toate femeile care au născut, pentru că abia acum înțelege ce înseamnă să fii mamă.

Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!, a spus Gina Pistol la câteva zile după ce a devenit mamă.

Gina și Smiley sunt împreună de aproximativ patru ani și de două săptămâni au devenit părinții unei micuțe sănătoase.

Admin