Gina Pistol este în doliu. Prezentatoarea a pierdut una dintre cele mai dragi persoane: ”Drum lin”

Gina Pistol este în doliu. Prezentatoarea a pierdut una dintre cele mai dragi persoane: ”Drum lin”

Gina Pistol trece prin momentele grele, purtând acum doliu. Prezentatoarea TV a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața sa, din cauza noului coronavirus care face tot mai multe victime de la o zi la alta.

Gina Pistol plânge moartea părintelui Varlaam.
”Padre” a murit la 49 de ani, răpus de COVID-19.

Gina Pistol trăiește acum cele mai frumoase momente ale vieții sale, căci iubește, este iubită și în curând va deveni și mămică pentru prima oară.

Însă, pe lângă aceste clipe de împlinire din viața personală și profesională, căci cariera sa este în floare, acum, Gina a ajuns să treacă și prin momente mai puțin plăcute.

Celebra prezentatoarea a emisiunii ”Chefi la cuțite” își plânge durerea pe rețelele de socializare, după una dintre cele mai dragi persoane din viața sa a plecat într-o lume mai bună.

Durere mare pentru Gina Pistol, după ce părintele Varlaam a murit

Nu este vorba despre nimeni din familia blondinei, însă vestea tristă de astăzi, conform căreia Starețul Mănăstirii Partoș, cunoscut drept Padre , a murit infectat de Covid-19, la doar 49 de ani, a îngenuncheat-o.

De astăzi, inima iubitoare a părintelui stareț Varlaam bate în veșnicie, lângă inima Celui pe care l-a iubit din veșnicie și pentru veșnicie.

De astăzi s-a întors Acasă, unde mereu a trăit cu inima, deși s-a dăruit în întregime oamenilor. După 18 zile de luptă cu virusul SARS-COV2, Padre s-a mutat la Domnul.”, a transmis Mânăstirea Partoș, pe pagina lor de Facebook.

Gina Pistol și Padre se pare că aveau o relație destul de apropiată, căci tragica veste a picat ca un trăsnet pentru vedetă, care i-a adus un ultim omagiu omului bisericii, pe rețelele de socializare, acolo unde a și publicat o fotografie, singura amintire care i-a mai rămas cu Padre.

”Drum lin, Padre”, a scirs Gina Pistol în dreptul unei fotografii în care apare alături de părintele Varlaam, ambii zâmbitori și plini de speranță.

Admin