Gina Pistol a născut! Smiley a făcut anunțul în această seară: “Am devenit părinți”

Gina Pistol a născut! Smiley a făcut anunțul în această seară: “Am devenit părinți”

Gina Pistol a născut în această seară o fetiță pe care ea și Smiley au așteptat-o cu multă emoție.

Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a adus pe lume un bebeluș care cântărește 3,230 kg și are 51 cm lungime. Smiley este în al nouălea cer! El a dat marea veste printr-un mesaj postat pe Facebook.

Gina Pistol a născut o fetiță

Emoțiile au atins cote maxime în această seară pentru Gina Pistol și Simley. Vedeta de la Chefi la cuțite și Asia Express a adus pe lume primul ei copil.

Gina se simte bine, la fel și bebelușul. Este vorba despre o fetiță pe care și-au dorit-o enorm, iar acum a venit pe lume, la o zi după 8 martie – ziua mamei și ziua femeii.

Smiley a făcut marele anunț, iar fanii celor doi sunt în extaz!

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta, a fost mesajul transmis de Smiley.

Artistul le-a mulțumit celor care le-au fost alături în toată această perioadă de când au început relația și mai ales de când au anunțat că așteaptă primul lor copil. Smiley a spus că acestea sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile lor și a recunoscut emoționat că nu știe ce urmează, dar că este pregătit.

Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!, a mai scris Smiley.

Gina Pistol și Smiley sunt în al nouălea cer. Ei formează un cuplu de câțiva ani și tocmai și-au întregit familia cu o bebelușă perfect sănătoasă.

Înainte de marea zi, cei doi au filmat un video în care au arătat cum se pregătesc pentru întâlnirea cu fetița lor. Gina și-a pus la punct bagajul cu tot ce are nevoie o mămică și nou născutul ei.

Admin