Gigi Becali spune că a găsit leacul pentru COVID: „La revedere, în 5 zile au ieșit negativ”

Gigi Becali continuă seria de declarații controversate! După ce a tot susținut că nu crede că boala COVID-19 este atât de serioasă, latifundiarul din Pipera a declarat că a găsit un tratament eficient pentru noul coronavirus.

În cadrul unui interviu, duminică, Gigi Becali a vorbit despre coronavirus – din nou. Patronul FCSB a explicat că a cunoscut persoane infectate cu COVID-19, dar care s-ar fi vindecat după doar câteva zile, cu ajutorul unui amestec de minerale și de vitamine.

Gigi Becali, despre tratamentul pentru coronavirus

Concret, este vorba despre șoferul și despre două femei de serviciu ale lui Becali, toți trei fiind infectați cu noul coronavirus. Însă, spune afaceristul, s-au pus rapid pe picioare după administrarea unui amestec.

„Au fost infectaţi şi i-am izolat într-o casă, le-am făcut vitamina C, 30 de grame, amidon, vitamina D şi zinc şi la revedere, în 5 zile au ieşit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu”, a spus Becali, la Antena 3.

Totodată, patronul FCSB s-a arătat și revoltat față de faptul că multe țări din Europa ne interzic accesul pe teritoriu, deși cazurile lor de COVID erau mult mai grave. Becali a mai mărturisit și că fetele și soția lui poartă mască, dar că el nu – pentru că merge zilnic la Liturghie.

Între timp, cazurile de COVID din România continuă să crească. Astăzi, la cel mai recent raport, s-au anunțat, din nou, peste 1,100 de îmbolnăviri.

Admin