Gabi Luncă, viață de poveste. De ce s-a pocăit celebra interpretă

Gabi Luncă, viață de poveste. De ce s-a pocăit celebra interpretă

Gabi Luncă este una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească ale perioadei comuniste. Marea artistă a avut parte de un succes formidabil în acea perioadă și a marcat considerabil vremurile trecute prin activitatea sa.

Deși mulți o cunosc pentru piesele sale care au consacrat-o, puțini știu că viața ei nu a fost deloc ușoară și a încercat-o de multe ori, dar a reușit să se ridice.

Gabi Luncă a pierdut un copil

Gabi Luncă a avut o viață extrem de grea. Încă de la 3 ani, ea a rămas orfană de mamă, câțiva ani mai târziu s-a îmbolnăvit, însă a promis că niciodată nu se va da bătută și a continuat să lupte și a reușit să-și facă o carieră de succes.

Între timp, ea a găsit un bărbat, pe Onoriu, lângă care a fost fericită și, ca orice femeie, începuse să se gândească tot mai mult la a deveni mamă. Celebra artistă a avut parte de multe dezamăgiri și a suferit mult, pentru că nu reușea să rămână însărcinată.

La scurt timp, Gabi a rămas gravidă. Aflând vestea, ea a băut puțin gin de bucurie și era pe punctul de a pierde sarcina, dar și-a revenit. Zile la rând, ea s-a rugat și a promis că se va pocăi dacă visul i se va îndeplini.

Astfel, ea a născut o fetiţă şi a fost cea mai fericită mamă de pe pământ, dar a uitat de promisiune. La un moment dat, fetița s-a simțit foarte rău, iar ea a înțeles care a fost motivul acestei probleme, deși nimeni altcineva nu știa. Fetiţa a murit în ziua în care a fost botezată, iar Gabi Luncă nu și-a iertat niciodată greșeala.

Gabi Luncă s-a pocăit când a devenit din nou mamă

Gabi Luncă a promis din nou că se va pocăi, dacă va deveni mamă de băiat. S-a rugat neîncetat pentru ca Dumnezeu să-i asculte dorința și să o facă fericită, după ce i-a luat ce avea mai de preț, pe fetița ei. La un an, ea a avut băiatul cerut şi i-a pus numele Emanuel. Apoi au venit şi cele trei fete: Estera, Sara şi Rebecca.

Gabi a văzut că Dumnezeu nu a abandonat-o, motiv pentru care ea și Onoriu au trecut la penticostali și s-au lăsat de muzică. Totuși, din 92 s-au reapucat de cântat, pentru că nu aveau din ce să trăiască, dar au rămas doar la muzica religioasă.

Admin