Gabi Luncă este condusă pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea regretatei artiste

Gabi Luncă este condusă astăzi pe ultimul drum de familie. Primele imagini de la înmormântarea regretatei artistei. Familia este profund îndurerată.

Gabi Luncă este înmormântată astăzi, după ce pe data de 2 aprilie s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu COVID-19. Interpreta de muzică lăutărească va fi înmormântată la Cimitirul Dămăroaia

Din cauza pandemiei, ceremonia va avea loc într-un cadru restrâns, iar familia trebuie să respecte protocolul COVID-19. Zeci de persoane au ieșit în stradă pentru a-și lua rămas bun de la Gabi Luncă.

Mașina cu trupul neînsuflețit al regretatei artistei a ajuns la casa ei, acolo unde va avea loc și slujba

Melodii de jale la căpătâiul artistei Gabi Luncă

Artiștii de muzică lăutărească cântă deja melodii de jale la căpătâiul artistei. Familia și perietenii apropiați sunt dărâmați de durere și o conduc pe artistă pe ultimul drum.

De asemenea, în drumul spre locul în care va fi înmormântată artista, mașinile care au însoțit mașina mortuară s-au oprit în dreptul televiziunii române. Acolo, familia artistei Gabi Luncă a depus deja o coroană cu flori.

Băiatul lui Gabi Luncă refuză să vină la înmormântarea mamei sale

Emanuel Onoriu refuză să vină la înmormântarea mamei sale. Bărbatul a fost contactat de jurnaliștii de la Impact, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii despre acest subiect, dar a preciat că nu va fi prezent la înmormântare.

Unii pastori au anunţat că acesta s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19, alţii spuneau că fiul lui Gabi Luncă e prea sensibil şi nu vrea să cedeze nervos’, preferând să rămână acasă şi să urmărească ceremonialul de rămas bun prin Internet.

Gabi Luncă se afla internată la Terapie Intensivă de aproximativ trei săptămâni, starea ei fiind una destul de incertă, încă de la început, probabil din cauza vârstei și din cauza problemelor de sănătate.

La vârsta de 82 de ani, Gabi Luncă s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință ca să o salveze. În ultimele zile, marea doamnă a muzicii lăutărești respura cu ajutorul unui plămân artificial.

Admin