Fulgy a fost arestat după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil! Ce se întâmplă acum cu fiul Clejanilor

Problemele par să nu se mai termine pentru Fulgy! Fiul Clejanilor a fist arestat după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil. 

Fulgy a fost arestat după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil

Fulgy nu se mai potolește! Fiul cel mic al Clejanilor sare dintr-o problemă în alta, asta după ce de mai bine de o lună e în centrul atenției. Tânărul a avut de-a face cu poliția de două ori în doar 24 de ore, o dată la inițiativa lui, iar a doua oară după ce a lovit cu pumnul un jurnalist și i-a furat telefonul mobil.

În aceste momente, Fulgy a fost arestat după ce seara trecută, atunci când și-a vărsat nervii pe un jurnalist. Tânărul l-a lovit pe jurnalist și i-a furat și telefonul aşa că a fost reţinut de către autorităță, însă deocamdată nu se știe pentru cât timp.

Primul contact cu poliția l-a avut în urmă cu 24 de ore când tânărul i-a chemat pe oamenii legii, declarându-se sechestrat de doi ”lăutari”, făcând trimitere la părinții lui, în propria casă, iar mai apoi a fost reținut de polițiști după ce l-a lovit pe jurnalist cu pumnul în gură.

 Mai mult decât atât, fiul Clejanilor i-a furat și telefonul, iar martorii și camerele de supraveghere au confirmat agresiunea. Jurnalistul încerca să îi ia un interviu, iar când oamenii legii au ajuns la fața locului au descoperit că telefonul lui se afla la Fulgy, așa că a fost acuzat și de furt.

Fulgy i-a acuzat pe părinții lui că l-au sechestrat

În urmă cu două nopți, Fulgy i-a chemat pe agenţi acasă pentru a se plânge că părinţii îl ţin sechestrat și că nu poate merge să se întâlnească cu iubita lui, deși are 23 de ani și dorește să fie un om liber. Tot atunci, fiul Clejanilor afirma că este o persoană care nu se droghează și nu consumă nici alcool, iar singurii care stau împotriva lui sunt chiar cei care i-au dat viață.

E greșit ce fac, că vreau să am libertate? Ziceți, vă rog eu! Acum vedeți cine câștigă, adevărul sau minciuna. Am 23 de ani și merit libertate, nu sechestrat și șantajat. Pe domeniul public am voie să stau afară, nu e nevoie de niciun om care nu mă mai lasă afară”, declara atunci fiul Clejanilor.

Admin