Fotbalistul din Maramureș a făcut o greșeală care l-a costat viața. Prietenii lui sunt în șoc

Fotbalistul din Maramureș a făcut o greșeală care l-a costat viața. Prietenii lui sunt în șoc

Destin frânt mult prea devreme. Tânărul care s-a înecat în Maramureș visa la o carieră în fotbal. Din păcate pentru el, totul s-a încheiat brusc, într-o zi de vară, în care ar fi trebuit să se distreze, nu să moară. Tragedia s-a întâmplat într-un lac din județul Olt, cunoscut pentru că are o adâncime de 10 metri.

Greșeala pentru care a plătit cu viața

Tânărul în vârstă de 21 de ani a ieșit pe lac cu hidrobicicleta. Se dorea a fi o după-amiază distractivă, dar ce a urmat a șocat pe toată lumea. Un moment necugetat a fost suficient pentru o tragedie.

Nu se știe de ce, la un moment dat, Sorin Boje a sărit în apă, de pe hidrobicicletă, deși nu știa să înoate. Dintre ceilalți prieteni cu care era, doar unul știa să înoate, el fiind și cel care a sărit imediat în apă să-l salveze pe băiat.

Din nefericire, nu a reușit, pentru că Sorin a dispărut efectiv, iar prietenul lui l-a căutat în zadar. Cineva a sunat la 112, pentru a cere ajutor.

Pompierii au ajuns la fața locului și au început căutările la Balastiera Apa.

Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport scafandri şi echipamente la locul intervenţiei, o autospecială pentru primă intervenţie, o barcă pneumatică şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Vitomireşti, pentru căutarea unui bărbat înecat într-un lac.

La locul evenimentului a intervenit şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt şi echipajul SMURD Drăgăşani. Scafandrii au identificat în scurt timp bărbatul şi l-au adus la mal, în stop cardio-respirator, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, tânărul s-a stins.

Sorin Boje visa la o carieră în fotbal. Se pregătea zilnic

Sorin era pasionat de fotbal și juca la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria SUD. Era foarte determinat, se antrena zilnic și visa să ajungă departe cu fotbalul. Din păcate, visul lui s-a frânt brusc. Prietenii lui sunt în șoc. Nimeni nu înțelege ce a fost în mintea lui când s-a aruncat în apă, deși nu știa să înoate.

Admin