Florentin Pandele, atac sălbatic: “USR e jalea României. Bucureştenii nu ştiu ce-i aşteaptă cu Plicuşor Ban, această puşcărie de om”

Florentin Pandele, atac sălbatic: “USR e jalea României. Bucureştenii nu ştiu ce-i aşteaptă cu Plicuşor Ban, această puşcărie de om”

Florentin Pandele a răbufnit după ce a aflat rezultatele exit-poll, care l-au indicat câştigător pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Bucureştenii nu ştiu ce îi aşteaptă cu acest Plicuşor Ban, această “puşcărie de om”, a declarat soţul Gabrielei Firea.

“N-am de unde să ştiu. Nu pot declara câştigătorul decât în momentul în care se termină de numărat voturile. 7 procente sunt mai greu de recuperat, dar sunt convins…

Nu ştiu dacă mai cred. Suntem prea singuri. Gabi a fost prea singură în această campanie. Toate lăturile care s-au aruncat pe mine, începând de la USR, plus această distrugere a României şi acest individ Plicuşor Ban.

Aceată puşcărie de om care a spus de mine că am făcut răul pământului, că am făcut afacerile pământului, că sunt infractorul infratorilor, această nenorocire de om, voi scoate în evidenţă ce a făcut această plagă a societăţii româneşti.

PNL-ul se găseşte într-o mare nenorocire. Acest individ care a spus că DNA-ul trebuie să vină să mă ia pe mine şi pe Gabriela Firea.

Bucureştenii nu au ştiut că apa caldă vine de la Guvern. Şi toate nenorocirile ăstea i le-au pus în spate. Cum e posibil ca tu, premierul României, să spui că dacă va câştiga Nicuşor Dan bucureştenii vor avea apă caldă? Cum e posibil să spui asemenea nenorociri?

Gabriela Firea nu a fost de acord să iasă cu o campanie negativă. Întrebaţi-o pe Dana Budeanu. Din momentul ăsta mă voi transforma într-o portavoce. De ce îi iau apărarea lui Gabi Firea? Sunt revoltat ca român. Sunt revoltat ca ofiţer al statului român. Vreau să atenţionez rezerviştii României. Nu ştiu ce îi aşteaptă din partea aceastui partid care va distruge România. Se numeşte USR PLUS”, a declarat Pandele la România TV.

Pandele explică de ce a pierdut Firea şansa unui nou mandat la Primăria Capitalei

Florin Pandele a intrat în direct la România TV pentru a justifica înfrângerea în alegeri a Gabrielei Firea. El consideră că Liviu Dragnea este unul dintre principalele personaje din cauza cărora soţia sa a ratat şansa unui nou mandat la Primăria Capitalei.

“Cauza principală a fost, după părerea mea, echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider care se află în detenţie. Liviu Dragnea este unul dintre principalii vinovaţi ai pierderii alegerilor”, a spus Florin Pandele.

“A doua cauză este Victor Ponta. El şi Robert Negoiţă s-au gândit cum să facă să o execute pe Gabi Firea, să-l smulgă pe Negoiţă şi să dea o gaură în barca PSD-ului”, a mai spus Pandele, la România TV. “Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o execute pe Gabi pentru că îi era frică că îi ia partidul”, a continuat soţul Gabrielei Firea.

Admin