Fiica unui regretat jurnalist român s-a stins în accidentul aviatic de la Milano

Fiica unui regretat jurnalist român s-a stins în accidentul aviatic de la Milano

Fiica unui celebru jurnalist român a murit și ea în urma accidentului aviatic de la Milano. În același accident s-au stins miliardarul român Dan Petrescu și toată familia sa, dar și alte persoane apropiate lui.

În urma acestei tragedii s-au stins din viață 8 persoane

Lumea s-a cutremurat ieri la auzul acestei vești! Un accident aviatic a avut loc în apropiere de Milano. Este vorba despre un avion privat care s-a părbușit la scurt timp după decolare. Aparatul de zbor decolase la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit.

Conform Corriere della Sera, la bordul aeronavei erau Dan Petrescu, 68 de ani, un important om de afaceri român cu cetățenie germană, soția sa în vârstă de 65 de ani născută în România cu cetățenie franceză, dar și fiul său, Dan Stefan Petrescu, în vârstă de 30 de ani, care avea de asemenea dublă cetățenie.

Pe de altă parte, MAE a transmis că printre persoanele care și-au pierdut viața duminică în accidentul de avion din San Donato Milanese (Milano) se află doi cetățeni români, cu dublă cetățenie.

Potrivit informațiilor din  presa italiană, printre victime se află și fiica regretatului jurnalist român Dan „Miki” Alexandrescu, care a murit anul trecut. Acesta a devenit celebru în România pentru comentariile realizate în timpul curselor de Formula 1, fiind unul dintre jurnaliștii de mare valoare ai țării.

Fiica sa, Claire Alexandrescu, în vârstă de 34 de ani avea o funcție importantă în una dintre cele mai mari companii franceze de pe piata bauturilor spirtoase. La bordul avionului privat se aflau și soțul ei Filippo Nascimbene, da şi fiul lor, Raphael. Odată cu aceștia s-a stins și mama lui Claire, Miruna Ana Wanda Lozinschi.

Din primele date se pare că pilotul avionului ar fi detectat probleme ale aeronavei și a încercat să se întoarcă pe pistă, însă nu a mai reușit. Aeronava a început să piardă rapid altitudine. Specialiștii sunt d epărere că motorul ar fi cedat în momentul în care pilotul a încercat să vireze pentru a se întoarce pe pistă.

Admin