Fiica şi-a văzut mama murind de Covid-19, la Terapie Intensivă. Ambele au zăcut una lângă cealaltă, într-un spital din Anglia

Anabel Sharma, o femeie de 49 de ani din Anglia, și-a văzut mama murind de Covid-19, la Terapie Intensivă. Ambele au fost internate la spital la jumătatea lunii octombrie, după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

Ținându-se de mână de pe paturile de la Terapie Intensivă, în timp ce erau ventilate. Este ultima imagine pe care o are Anabel Sharma cu mama ei, Maria Rico, în vârstă de 76 de ani.

Anabel și mama ei au fost internate la jumătatea lunii octombrie, în Spitalul Leicester Royal Infirmary, după ce ambele s-au infectat cu COVID-19, informează The Mirror.

Au zăcut una lângă cealaltă, așezate pe paturi cu oxigen, la Terapie Intensivă, iar momentul în care se țineau de mână a fost surprins într-o ultimă fotografie.

După 24 de ore, Maria a murit chiar sub ochii fiicei sale.

Mama încerca să vorbească, dar nu puteam auzi decât cuvântul incinerare şi că este pregătită să moară. Plângeam, în timp ce mama era atât de puternică şi curajoasă”, povesteşte Anabel.

Femeia a părăsit spitalul o lună mai târziu, cu plămânii grav afectaţi de Covid-19.

Anabel, la rândul ei mamă a trei copii, îi îndeamnă pe oameni să ia în serios COVID-19 și să respecte măsurile de protecție.

Nu credeam că acest virus ne va lovi, dar s-a întâmplat. Dacă cineva se gândeşte să nu respecte regulile, îi rog să se pună în locul meu, să îşi imagineze cum îţi privesc mama în timp ce moare”, a mai spus Anabel.

Admin