Fiica lui Aurelian Preda, mesaj acid pentru artiștii din România. Are legătură cu Cornelia Catanga

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj acid pentru artiștii din România. Are legătură cu Cornelia Catanga

Fiica lui Aurelian Preda a postat pe Facebook un mesaj acid la adresa artiștilor din România care plâng decesul Corneliei Catanga, dar care nu îi era neapărat apropiați artistei.

Anamaria Rosa Preda i-a scris lui Alexandru, fiului Corneliei Catanga, un mesaj de condoleanțe extrem de emoționant și plin de înțeles.

Fiica lui Aurelian Preda critică prietenii falși ai Corneliei Catanga

Anamaria Rosa Presa a trecut printr-o experiență asemănătoare în urmă cu patru ani, la moartea tatăl ei, interpretul de muzică populară, Aurelian Preda. Acum, Anamaria este alături de Alexandru, fiul Corneliei Catanga.

Ea a scris pe pagina de Facebook a acestuia un mesaj emoționant și totodată acid la adresa artiștilor din România care nu i-au fost prieteni Corneliei Catanga, dar care acum par foarte afectați de moartea acesteia.

Mă uit în postări și văd câți artiști par șocați de disparitia mamei tale, dar câți dintre ei au sunat-o sau au vorbit macar o data sa o întrebe dacă are nevoie de ceva, pentru că și ea, la rândul ei, a ajutat foarte multa lume.

De asta spun, voi o familie plina de talent ați fi putut oricând să aveți aroganta și mândrie, dar oameni mai oameni ca voi și mai ales ca mama ta nu am întâlnit.

In aceasta fotografie, chiar aveam ochii înlăcrimați după o discuție cu doamna Cornelia, o discuție constructivă și sinceră. Condoleanțe și multa putere. Dumnezeu să te odihnească în pace, draga mea Cornelia Catanga, i-a scris Anamaria Preda lui Alexandru.

Fiica lui Aurelian Preda era apropiată de Cornelia Catanga și de Aurel Pădureanu. Anamaria Rosa Preda suferă acum după decesul artistei și și-a strigat durerea în spațiul public. În urmă cu patru ani, tânăra cântăreață de muzică populară și-a pierdut tatăl – Aurelian Preda, care s-a stins din cauza unei boli nemiloase.

Durere trasă la indigo

Acum, prin durerea prin care a trecut Anamaria, trece Alexandru, fiul Corneliei Catanga și a lui Aurel Pădureanu. După ce s-a zvonit că familia nu are bani pentru înmormântarea artistei, Alexandru a făcut o declarație prin care a contrazis aceste informații.

El a spus că familia lui are bani pentru cele necesare înmormântării și că tatăl său este în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta la acest sfârșit fulgerător pentru Cornelia Catanga.

Admin