Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu este superbăăă! Cum arată tânăra:

Mădălin Ionescu este un tata mandru. Acesta are 3 copiii si nu isi mai incape in piele de fericire atunci cand ii are alaturi de el pe toti.

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu este de o frumusete rara. Tânăra este o femeie in toata firea, la cei aproape 23 de ani ai ei. Chiar daca majoritatea fanilor vedetei o cunosc doar pe Petra, fiica lui si a Cristinei Siscanu, Mădălin Ionescu isi iubeste la fel de mult toti cei trei copii. Cu fiica cea mica se afiseaza mai des, insa acest lucru nu inseamna ca pe ceilalti doi ii neglijeaza.

Ștefania si Filip sunt copiii prezentatorului din prima casnicie. Dupa divort, acestia au ramas in grija lui si a Cristinei Șiscanu. Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu are aproape aceeasi varsta cu cea a Cristinei Siscanu, iar acest lucru le-a facut pe cele doua sa fie extrem de apropiate. Mai mult, fosta faimoasa a declarat ca i-a ingrijit pe Ștefania si pe Filip la fel ca pe propria ei fiica. Aceasta nu a facut diferente intre copii. O atentie speciala i-a acordat-o baiatului, care are si probleme de sanatate.

Ștefania Ionescu, o frumusete rară

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu este o adevărata apariție. Tânăra ar putea fi oricand confundata cu un model de pe marile reviste de nisa. Aceasta este bruneta, inalta si cu trasaturi deosebit de frumoase. Stefania este masteranda la ASE și nu este atrasa de domeniul in care tatal ei profeseaza. Cu toate acestea, fata a acceptat sa fie model pentru cateva sedinte foto, mai ales ca aspectul fizic ii permite din plin sa faca acest lucru.

„Ştefania împlineşte 22 de ani. Vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe «Pepe». Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Pe Ştefania o alintă «Sisi». Lui Filip îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi că mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a spus Cristina Şişcanu, referitor la relatia Petrei cu Filip și Ștefania.

Admin