Ea este Georgiana, tânăra însărcinată, ucisă de cumnatul ei. Femeia urma să nască peste două zile

În această dimineață, o crimă oribilă a zguduit România! Georgiana, o tânără de 27 de ani ce urma să devină mamă peste două zile, a fost ucisă cu bestialitate de către cumnatul său.

Bărbatul a încercat mai întâi să dea foc la casă, apoi a înjunghiat-o cu sânge rece pe femeie. Înainte să își dea ultima suflare, Georgiana a apelat numărul special de urgență, 112, pentru a anunța că este în pericol.

O familie din Brăila este îngenuncheată de durere, după ce o tânără de 27 de ani, însărcinată în nouă luni, a fost înjunghiată de cumnatul ei. Bărbatul care a comis oribila crimă ar fi suferit de afecțiuni psihice.

Ea este Georgiana, tânăra însărcinată, ucisă de cumnatul ei. Femeia urma să nască peste două zile

Georgiana în vârstă de 27 de ani era însărcinată în două luni și urma să aducă pe lume primul copil chiar peste două zile. Din nefericire, în urma uneii discuții aprinse cu fratele iubitului ei, bărbatul s-a enervat foarte tare și a dat foc locuinței tinerei.

Casa a început să ardă și chiar înainte de a își da ultima suflare, Georgiana a apelat numărul special de urgență, 112, pentru a chema ajutoare și pentru a anunța că este în pericol.

Până la sosirea echipajelor de salvare, bărbatul a înjunghiat-o pe cumnata lui, aceasta suferind mai multe plăgi înjunghiate profunde, inclusiv în zona pieptului, iar două dintre lovituri au atins inima tinerei însărcinate. Medicii care au ajuns în cele din urmă la fața locului au făcut tot ce a fost posibil pentru a-i salva viața tinerei, însă din nefericire, i-a fost declarat decesul.

Cumnatul femeii a încercat să-și pună capăt zilelor, imediat după ce a comis oribila crimă, iar cu același cuțit cu care a înjunghiat-o pe iubita fratelui său, individul și-a provocat mai multe răni, acesta fiind transportat de urgență la spital.

Admin