Doliu în lumea muzicii! Celebru artist, a murit la doar 33 ani . Era bolnav de Cancer.

Tom Parker, cântărețul din trupa The Wanted, a decedat miercuri, 30 martie, la vârsta de 33 ani. Artistul fusese diagosticat cu o tumoră pe creier și a pierdut lupta cu cancerul.

Tom Parker, celebrul cântăreț din trupa The Wanted, a pierdut lupta cu cancerul, lăsând în urmă o soție și doi copii îndurerați. Colegii săi de trupă și milioane de fani din întreaga lume îl plâng acum pe tânărul artist care a bucurat o lume întreagă cu talentul său înnăscut.

Tom fusese diagnosticat cu cancer de gradul 4 în Octombrie 2020, iar medicii i-au dat o speranță de viață de 12 luni. La 11 luni de la diagnostic, în Septembrie 2021, artistul a concertat într-un eveniment caritabil pentru bolnavii de cancer.

Tom Parker a murit la 33 ani
Tom Parker a decis să ia parte la turneul Greatest Hits alături de colegii săi de trupă după ce a aflat în noiembrie 2021 că tumora lui pe creier este stabilă. Spre finalul turneului, la începutul anului 2022, starea de sănătate a lui Tom Parker se deteriorase, potrivit Daily Mail

“Tom iubea să fie în turneu, era un adevărat star rock și era determinat să urce mereu pe scenă alături de colegii săi de trupă. Se bucura de faptul că putea cânta două cântece pe seară și se descurca de minune, dar acest lucru l-a obosit foarte tare”, a spus un apropiat de-al artistului pentru The Sun, citat de Daily Mail.

Vestea cumplită a morții sale a fost confirmată chiar de soția cântărețeului, Kelsey Hardwick, în vârstă de 32 ani. Tom și Kelsey aveau împreună doi copii, pe Aurelia, în vârstă de 2 ani și pe Bodhi, de doar 1 an.

Kelsey a publicat 2 fotografii pe contul ei de Instagram, una cu alb-negru cu Tom și una cu Tom, ea și cei doi copiii ai lor, iar la descrie a adăugat un mesaj emoționant.

Mesajul emoționant al soției lui Tom Parker
“Vă anunț cu durere în suflet că e adevărat că Tom a murit astăzi, fiind înconjurat de familie. Inimile noastre sunt sfâșiate pentru că Tom era centrul universului nostrum și nu ne putem imagina viața fără zâmbetul lui molipsitor și prezența plină de energie. Suntem recunoscători pentru dragostea imensă și sprijinul oferit și vă rugăm să ne unim toți în rugăcine pentru a ne asigura că lumina lui Tom continuă să strălucească pentru copiii lui minunați.

Mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de sănătatea lui pe parcursul acestei lupte, el a luptat până la sfârșit. Voi fi mereu mândră de el”, a scris cu durere în suflet soția celebrului artist.

Admin