Cum s-au comportat Anamaria și Laurențiu la ultimul grătar în familie. Fina lor a anunțat public

Fina soților Anamaria și Laurențiu Reghecampf a făcut declarații cu privire la relația dintre cei doi. Pe fondul a ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, Laura a vorbit despre ce s-a întâmplat recent, când s-a întâlnit cu nașii ei de cununie.

Ce spune fina soților Reghecampf despre relația celor doi

Laura este soția lui Moise Boxi Olariu, iar amândoi sunt finii Anamariei și a lui Laurențiu Reghecampf. Ea a făcut declarații în emisiunea lui Cristi Brancu unde a fost invitată să vorbească despre relația actuală dintre cei doi soți.

Fina cuplului Prodan-Reghecampf a spus că s-a întâlnit la începutul acestei luni cu nașii ei de cununie și a descris modul în care s-au comportat atunci Anamaria și Laurențiu. Potrivit spuselor ei, între cei doi nu a existat niciun fel de discuție nelalocul ei, dimpotrivă, au arătat că se înțeleg ca-ntotdeauna.

Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect.

S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei, a spus fina soților Reghecampf.

Declarațiile finei soților Prodan-Reghecampf vin în contextul în care în spațiul public a apărut informația cum că cei doi vor divorța. În urmă cu câteva săptămâni, Anamaria și Laurențiu și-au reînnoit jurămintele, ei fiind împreună de 13 ani.

Eu nu îi văd niciodată despărțiți, sunt și vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții. Ei sunt făcuți unul pentru altul, a mai spus Laura.

Fina soților Reghecampf nu ia în calcul posibilitatea unui divorț între nașii ei de cununie și spune că nici măcar nu îndrăznește să-l sune pe Laurențiu să îl întrebe despre acest subiect.

Admin