Cum era Diana Șoșoacă în copilărie. Cine sunt părinții senatoarei

Cum era Diana Șoșoacă în copilărie. Cine sunt părinții senatoarei

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică. Iese mai mereu în evidență prin acțiunile sale, iar la un moment dat, acestea i-au adus și excluderea din partidul AUR.

În spațiul public au apărut unele imagini cu senatoarea din copilărie. Se pare că și atunci era în centrul atenției.

Cum era Diana Șoșoacă în copilărie. Cine sunt părinții senatoarei

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă este unul dintre politicienii care atrag, adesea, atenția prin acțiunile sale.

Ea s-a remarcat prin atitudinea sa împotriva restricțiilor anti-Covid, precum refuzul de a purta mască, dar și prin participarea la proteste.

Potrivit Cancan, Diana Șoșoacă era în centrul atenției și atunci când era copil. Iată câteva imagini cu ea și părinții săi din copilărie.

În fotografii, Diana Șoșoacă pare un copil fericit. De mică, lua parte la serbările de la grădiniță, unde cânta în costum popular, avea parte de petreceri de aniversare cu tort și se cățăra în copaci. De altfel, Diana Șoșoacă a fost un copil eminente. În școală a luat premiul I cu coroniță.

Tot în fotografii, Diana Șoșocă apare alături de mama sa, o femeie frumoasă, care este de profesie medic.  Alice Bleotu Florescu este are un anturaj aparte.

Se învârte în cercuri înalte și este prietenă cu vedete, prinți, prințese, dar și membră a Marii Loje Naționale 1880 din 2012. Totodată, este este recăsătorită cu bogat francez, Denis Philippot.

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, luna trecută, după ce s-a filmat la o petrecere, fapt ilegal în pandemie.

Ea crede că, de fapt, colegii au demis-o pe motiv financiar. Conducerea AUR ar cere jumătate din suma forfetară primită de parlamentari, pe care ea a refuzat să o dea, potrivit spuselor Dianei Șoșoacă.

”În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului.

Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a explicat senatoarea pentru Europa Liberă.

Admin