Cum arată Liviu Dragnea în prima zi de libertate! Eliberarea lui a scos oamenii în stradă

UPDATE/ Dragnea a fost așteptat la poarta Penitenciarului Rahova și de către iubita lui, Irina Tănase. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor. Iubita fostului lider PSD a declarat că a plâns când a aflat că va fi eliberat.

Este prima zi de libertate a lui Liviu Dragnea după cei doi ani în care a stat după gratii. Vestea că fostul lider al PSD a fost eliberat a împărțit România în două. Tribunalul Giurgiu a admis cererea lui de eliberare condiționată. Liviu Dragnea a stat în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Prima zi de libertate a lui Liviu Dragnea. Cum arată acum fost lider al PSD

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare și a acordat un interviu jurnaliștilor care l-au așteptat la poarta penitenciarului. Fostul lider al PSD a ținut să le mulțumească celor care, în perioada în care a stat închis, i-au trimis scrisori de susținere.

Vreau să le multumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori. Vreau să le spun celor doi băieți din Piatra Neamț că am urmărit cu atenție ce mi-au trimis. Toate scrisorile sunt scanate, iar cu acordul lor le voi publica, a spus Liviu Dragnea.

Despre perioada de detenție, Liviu Dragnea a declarat că au fost doi ani și două luni de chin și suferință. El a spus că se consideră un deținut politic și că acum că a scăpat de închisoare va munci la firma fiului său. Dragnea a ținut să sublinieze că România s-a schimbat în perioada în care el a stat închis.

A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici, abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles azi de ce a trebuit să ajung aici. Când am plecat eu, România era o țară prosperă, cu venituri decente, azi e o dictatură feroce, a spus fostul lider al PSD.

Miting de susținere la Penitenciarul Rahova

Când au aflat că Dragnea va fi eliberat, mai mulți oameni au mers la poarta Penitenciarului Rahova și l-au așteptat. Unii au adus de acasă steagul României, alții au venit cu poza fostului lider PSD, sau cu pancarte cu mesaje de susținere.

Liviu Dragnea a stat după gratii 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni. Fostul lider al PSD a fost condamnat în mai 2019 în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Admin