Cum arată la 23 de ani fiica Loredanei Groza. Asemănarea mamă-fiică este izbitoare

Cum arată la 23 de ani fiica Loredanei Groza. Asemănarea mamă-fiică este izbitoare

Astăzi este o zi importantă pentru Loredana Groza. Fiica ei a împlinit 23 de ani, iar artista i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

Loredana și Elena se înțeleg foarte bine, sunt cele mai bune prietene, și așa a fost dintotdeauna. Fiica Loredanei este o tânără în toată regula, este foarte frumoasă, și am putea spune că moștenește trăsăturile mamei sale.

Cum arată fiica Loredanei Groza la 23 de ani

Loredana Groza a postat o poză în care apare cu fiica ei de care este extrem de mândră. Artista i-a urat Elenei tradiționalul La mulți ani, și i-a mulțumit pentru că o ajută în fiecare zi să fie o mamă mai bună.

Iată ce i-a transmis Loredana Groza fiicei sale, Elena, cu ocazia împlinirii vârstei de 23 de ani.

La Multi Ani Elena, puiul meu drag!! La mulți ani, copilul meu!!! Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată și pentru că mă ajuți în fiecare zi să fiu o mamă mai bună.. Fie ca toate visele tale să devină realitate, fata mea! Mama te iubește!, a fost mesajul artistei pentru fiica sa.

Peste 6.000 de persoane au văzut deja postarea Loredanei. Multe dintre acestea i-au transmis, la rândul lor, Elenei, multă sănătate și împliniri pe toate planurile.

Elena Boancea – fiica Loredanei Groza cu Andrei Boancea

Elena Boancea este fiica Loredanei Groza cu Andrei Boancea, un cunoscut producător de film. Tânăra de 23 de ani compune muzică încă de când era mică. Elena este producător muzical la unul dintre radiourile din România. Nașul Elenei este actorul Florin Călinescu.

Elena a urmat cursurile unui liceu privat, cu predare în Limba engleză. Ce spunea Elena Boancea într-un interviu, despre relația cu mama ei celebră:

Este greu sa ai o mamă celebră, câteodată poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu când puțin, dar în general sunt o pacoste, spunea Elena când era mai mică.

Fiica Loredanei Groza trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Jean Gavril, cântărețul care a scos piesa Oh, Ramona.

Admin