Cum arata apartamentul in care Irinel Columbeanu sta cu chirie! Stupoare: are 64

Toata lumea a ramas fara cuvinte atunci cand a aflat ca Irinel Columbeanu a ramas falit! In prezent, afaceristul sta cu chirie intr-un apartament de la marginea Bucurestiului de 65 de metri patrati! Acesta locuia in trecut intr-o vila din Izvoranu de 2500 de mp!

Irinel Columbeanu a fost nevoit sa renunte la lux dupa ce a fost executat silit de banci! De mai bine de trei ani, afaceristul sta cu chirie intr-un apartament de la marginea Capitalei si a declarat in trecut ca nu duce dorul vremurilor de odinioara, cand ducea o viata de milionar

Afaceristul si-a schimbat complet stilul de viata dupa ce a pierdut averea estimata la 150 de milioane de euro. In prezent, fostul sot al Monicai Gabor se descurca cum poate si isi face singur curatenie.

Acesta a prezentat anul trecut cum arata apartamentul in care locuieste cu chirie, dupa ce a pierdut vila de la Izvorani. Locuinta masoara 65 de mp, dar Irinel Columbeanu este de parere ca ii este de ajuns.

Afaceristul a spus ca nu ii este dor de vremurile in care locuia in lux, dar a recunoscut ca nu este o situatie placuta: “Nu mi-e dor de viata aia, a fost frumos si poate ca va mai fi. Cel mai important este ca nu mi-am pierdut speranta. Am mai avut perioade de astea, eu nu m-am nascut in vile sau masini scumpe.

Inceputurile vietii mele au fost cam silimare ca posibilitati financiare. Cazul meu nu mi se pare ca este asa, cenusa. Nu este o situatie placuta, dar asta este”.

Admin