Ce va păți Vladimir Putin, în urma războiului cu Ucraina. Nimeni nu s-a gândit la asta până acum. VIDEO https://substantial.ro/ce-va-pati-vladimir-putin-in-urma-razboiului-cu-ucraina-nimeni-nu-s-a-gandit-la-asta-pana-acum

Rusia va primi mai multe sancțiuni grave care vor afecta poplația.

În urma evenimentelor ce au loc în Ucraina, Rusia va suferi mai multe sancțiuni venite din partea SUA și Uniunii Europene. Cele mai multe sunt de ordin economic, dar privesc direct și președintele, precum și Ministrul de Externe.

Mai mulți s-au întrebat ce va păți Vladimir Putin după ce a atacat Ucraina. Trupele armatei ruse sunt în conflict de 4 zile cu ucrainenii și nu pare că sfârșitul este aproape. Rezervele de valută ale Rusiei care se află la Rezervele Federale și la Banca Centrală Europeană vor fi blocate, iar aceștia nu-și vor putea retrage banii.

Astăzi, spațiul aerian al Uniunii Europene s-a închis pentru avioanele ce vin din Rusia. Tot mai multe companii au blocat accesul utilizatorilor din Federația Rusă. Compania de telefonie, Vodafone și-a închis liniile în spațiul estic, încât, nimeni să nu mai aibă acces. Restricțiile continuă pe zi ce trece, însă, Vladimir Putin nu dă înapoi.

„Ce va păți Vladimir Putin în urma acestui război? După trei zile de război, Rusiei i se aplică în continuare sancțiuni. Economia țării devine tot mai precară. SUA și Uniunea Europeană au declarat că vor fi sancționați atât Vladimir Putin, cât și Ministerul de Externe, Serghei Lavrov. Sancțiunile celor doi constau în mare parte în interdicții de călătorie și blocarea activelor. Acum mă întreb eu, cum ar mai putea fi iertată Rusia după această invazie?”

Președinta Comisiei Europene a anunțat o serie de sancțiuni
Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene a declarat că toate statele se luptă pentru a-l opri pe Vladimir Putin să continue războiul. Astfel, aceștia au venit cu mai multe sancțiuni asupra sa.

”Uniunea Europeană și aliaţii săi fac eforturi pentru a paraliza capacitatea lui Putin de a-și finanța mașinăria de război. Voi propune liderilor UE următoarele măsuri: în primul rând, un anumit număr de bănci ruse vor fi excluse din SWIFT. Ne vom asigura că aceste bănci sunt deconectate de sistemul financiar internațional și le vom afecta capacitatea de a opera la nivel global.”, a spus Ursula von der Leyen.

Admin