Ce se întâmplă, de fapt, între Anamaria Prodan și Reghe. Fiul lor suferă enorm: “Tăticule, mi-e dor de tine”

Relația actuală dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este o enigmă totală, în ciuda informațiilor de tot felul care s-au vehiculat în spațiul public.

Sunt un cuplu celebru, de 13 ani, au copii împreună și o avere impresionantă. Nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge la un impas. Abia și-au reînnoit jurămintele, dar acum se vorbește despre divorț.

Reghecampf a confirmat divorțul, Anamaria l-a infirmat cu vehemență, dar nimeni nu știe care este acum relația dintre cei doi soți. Cel care suferă enorm din cauza a ceea ce se întâmplă este Laurențiu Jr. Adolescentul a postat pe Instagram o poezie extrem de emoționantă care i se adresează tatălui său.

Laurențiu Reghecampf Jr.: Tăticule, mi-e dor de tine

Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a postat pe InstaStory o poezie emoționantă care i se adresează tatălui său. Este o poezie intitulată sugestiv Evoluție, scrisă de Traian Calancia.

Se pare că băiatul suferă din cauza problemelor care au apărut între părinții lui. Laurențiu Reghecampf a spus că divorțează, Anamaria a declarat că totul este o glumă și că nu se pune problema de divorț, dar cert este că fără foc nu iese fum.

Zilele trecute, fina soților Prodan-Reghecampf, Laura, a declarat pentru emisiunea lui Cristi Brancu faptul că nu crede că nașii ei de cununie se vor despărți vreodată. Femeia a spus că a participat la începutul lunii, la un grătar organizat de către cei doi soți, și că totul a fost bine între ei, nici vorbă de vreo supărare sau semne că ceva nu e în regulă.

Totuși, Laurențiu Reghecampf a declarat că divorțează și că nu vrea să facă alte comentarii pe acest subiect.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Ulterior, Anamaria a infirmat divorțul, iar fiul ei, Laurențiu Reghecampf Jr. a spus că tată lui preferă să moară decât să își facă familia de rușine, că o divinizează pe Anamaria și că familia lor va rămâne unită.

Admin