Ce s-a întâmplat cu poliţista din Mureş, infectată cu noul coronavirus, care a murit la 53 de ani

Ce s-a întâmplat cu poliţista din Mureş, infectată cu noul coronavirus, care a murit la 53 de ani

Virusul a răpus-o fulgerător pe această polițistă din Mureș, care a murit la doar 53 de ani. Anunțul a fost făcut de Sindicatul Europol

”Astăzi am pierdut-o pe Anişoara, covid-ul a răpus-o fulgerător. Era colega noastră de la IPJ Mureş. Avea 53 de ani, iar în ultima parte a carierei a lucrat la Poliţia Oraşului Târnăveni.

Nu îşi făcea planuri pentru pensie, pentru că nu îşi imagina viaţa fără colegii ei, fără forfota din sediul Poliţiei, fără agitaţia din teren. Era ca o mama pentru noi toţi”, au transmis, joi seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

O poliţistă din Mureş, infectată cu noul coronavirus, a murit la 53 de ani

Anunțul publicat de Sindicatul Europol pe Facebook a mai transmis că ”guvernanţii pot să stea liniştiţi, vom avea o pensie “specială” mai puţin de plătit”.

”Pentru că ei nu înţeleg nici riscurile la care ne expunem, nici stresul pe care îl resimţim şi nici consumul psihic specific profesiei de poliţist.

De fapt, ei nici nu ştiu care e diferenţa între o pensie specială şi o pensie militară! Ei ştiu doar că dă bine în faţa electoratului să ne arate cu degetul şi să susţină că luăm pensii nesimţite”, au ai scris sindicaliştii.

Potrivit IPJ Mureş, aceasta a lucrat timp de 19 ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Până astăzi, 23.674 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au murit.

În intervalul 31.03.2021 (10:00) – 01.04.2021 (10:00) au fost raportate 136 de decese (76 bărbaţi şi 60 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău,

Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Admin