Caz revoltător în Gorj! O pacientă moartă de COVID-19, bătută în spital IMAGINI ȘOCANTE

O femeie de 52 de ani din județul Gorj, care a murit în toamna anului trecut, ar fi fost bătută în spital.

Caz șocant în județul Gorj! O femeie în vârstă de 52 de ani ar fi fost supusă unor abuzuri din partea cadrelor medicale, înainte să se stingă din viață. Procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Targu-Jiu anchetează moartea femeii, care a fost confirmată cu noul coronavirus. Pacienta ar fi fost bătută în perioada în care se afla internată la spitalul din Dobrița, susține tatăl victimei.

Plângerea a fost deja depusă la Parchet în luna decembrie a anului trecut, iar în momentul de față se fac cercetări cu privire la acest caz.

Părintele femeii în vârstă de 52 de ani a depus plângere în luna decembrie a anului trecut. Bărbatul a reușit să facă și câteva filmări înainte ca fiica lui să moară, pe care le va prezenta ca probe. Femeia infectată cu noul coronavirus a murit în luna septembrie.

Pacienta a fost înmromântată după reguli stricte deoarece a fost confirmată cu virusul COVID-19, iar din acest motiv nu i s-a efectuat necropsia.

Conducerea spitalul din Dobrița neagă acuzațiile aduse

Femeia infectată cu noul coronavirus a ajuns în luna august a anului trecut la spitalul din Dobrița. Tatăl femeii în vârstă de 52 de ani susține că acolo femeia a trecut prin momente cumplite, fiind legată și bătutuă de cadrele medicale.

După câteva zile petrecute la spitalul din Dobrița, pacienta a fost transferată la Spitalul din Târgu-Jiu pentru că starea ei de sănătate se agravase. În urma acuzațiilor făcute de tatăl femeii, conducerea spitalului din Dobrița susține că a avut loc o anchetă internă care nu a dovedit că femeia ar fi fost bătută în perioada internării.

Directorul spitalului din Dobrișa, Ion Ciochină, susține că femeia ar fi trebuit dusă la un examen medico-legal pentru a dovedi că a fost victima agresiunilor în cadrul untății spitalicești. Acest lucru nu putea fi posibil deoarece femeia fusese infectată cu noul coronavirus.

După ce a ajuns la spitalul Judetean de Urgență din Târgu-Jiu, femeia a fost internată la Terapie Intensivă. Din păcate, starea ei de sănătate a fost una foarte gravă și s-a stins din viață 10 zile mai târziu. În contextul acuzațiilor aduse tatăl femeii și imaginile care au fost făcute publice, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu desfășoară o anchetă in rem, pentru ucidere din culpă și purtare abuzivă.

 Sursă: Antena 3 

Admin