Carmen Tănase tună și fulgeră la Antena 3: „S-a terminat cu vina. Poate să fie și un crocodil la conducere”

Carmen Tănase a fost invitata lui Mihai Gâdea la Antena 3, unde și-a spus propria părere despre restricțiile luate de Guvern și de asemenea și-a exprimat părerea personală.

Carmen Tănase tună și fulgeră la Antena 3

Invitată la Sinteza Zilei Carmen Tănase și-a exprimat părerea personală. Este extrem de revoltată de tot ce se întâmplă în România și critică dur guvernul.

Carmen Tănase a ieșit la rampă. Critici pentru toată lumea

Carmen Tănase a făcut o comparație între oameni și animale declarând că până și câinii au instinctul de a se apăra, iar noi l-am pierdut, se pare, odată cu venirea acestei pandemii.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a declarat Carmen Tănase la Sinteza zilei.

„S-a terminat cu vina. Poate să fie și un crocodil la conducere”

„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic?

Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata, s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a completat actrița.

Admin