Care este povestea de viață a lui Culiță Sterp. Unde a dispărut tatăl lui, de aproape 10 ani

Care este povestea de viață a lui Culiță Sterp. Unde a dispărut tatăl lui, de aproape 10 ani

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Manelistul este cunoscut de o mulțime de oameni și are mare succes în plan profesional, piesele sale fiind mereu în topuri. Deși poate spune că are tot ce își dorește, devenind de curând și tătic, îi lipsește, însă, prezența tatălui în viața lui, de aproape 10 ani.

Culiță Sterp, părăsit de tată

Culiță Sterp are o familie frumoasă în prezent, dar viața lui nu a fost mereu roz. De nouă ani trăiește cu mare durere în suflet, de când a plecat de acasă tatăl lui. Artistul nu vorbește prea des despre acest subiect, dar s-a destăinuit o dată în fața fanilor săi.

În urmă cu mai mulți ani, respectiv 9, tatăl lui Culiță și-a lăsat familia în urma și a hotărât să plece de acasă. Bărbatul locuiește în alt oraș și lucrează în construcții și și-ar fi refăcut viața alături de o altă femeie. Nu ar fi fost pentru prima dată când pleca de acasă, doar că acum a fost definitiv.

„Tata a plecat de acasă, și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face! El în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este…e tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei, indiferent de atitudinea lui față de noi”, a povestit la un moment dat Iancu Sterp.

Culiță Sterp mărturisește că îi e greu fără tată și atât el, cât și frații și surorile lui păstrează legătura cu el, însă acesta este destul de indiferent cu ei. Chiar dacă el are o atitudine rece, ei continuă să-l iubească.

Mama Geta încă își așteaptă soțul infidel

Mama Geta este și ea dezamăgită de alegerea soțului ei. Femeia a mărturisit că a fost primul bărbat și ultimul din viața ei, dar, din nefericire, nu s-au căsătorit pentru că el tot amâna momentul.

Dintotdeauna, acesta ar fi avut o problemă cu femeile și ar fi fost foarte iubăreț, dar mereu l-a iertat. Chiar și acum ar fi dispusă să îl ierte, după ce a lipsit 9 ani și a lăsat-o singură, cu patru copii. Nu îl judecă și speră că încă o iubește și că se va întoarce la ea.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău.

Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a spus Geta.

Admin