Cântăreață celebră, diagnosticată cu o boală în fază terminală: “Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit!”

Cântăreață celebră, diagnosticată cu o boală în fază terminală: “Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit!”

În ultima vreme, tot mai multe persoane cunoscute au fost lovite de boli grave, care le-au chinuit extrem de tare și, în final, le-au curmat viața.

O cântăreață celebră a fost diagnosticată cu o boală în fază terminală, iar medicii i-au spus direct că mai are de trăit doar câteva luni. Artista s-a obișnuit deja cu ideea și se gândește la ce e mai rău.

Sarah Harding: „Nu voi mai apuca alt Crăciun”

Sarah Harding este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste ale momentului. Frumoasa vedetă, de doar 39 de ani, trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale și se gândește la tot ce e mai rău. Deși la început, veștile au fost mai  bune și medicii îi dădeau șanse de revenire vedetei, se pare că situația s-a complicat.

Sarah a mărturisit în cartea ”Hear Me Out”, pe care a lansat-o de curând, că la controlul de dinainte de Crăciun, medicii i-au spus că sărbătorile acelea ar putea fi ultimele pe care le apucă, pentru că mai are doar câteva luni de trăit și nu se știe cum vor evolua lucrurile până anul viitor.

”În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Sunt în fază terminală acum și nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Boala s-a extins

Inițial, Sarah a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiu avansat, la sfârșitul lunii august. De curând, ea a aflat că boala s-a extins în corp și a ajuns chiar și la coloană. Deși își dorește să urmeze un tratament pentru a trata tumoarea de la baza coloanei, artista spune că nu vrea să facă terapie pentru că își va pierde părul și nu se știe cât de eficientă este această metodă.

Chiar dacă este greu, artista s-a obișnuit cu ideea și încearcă să profite din plin de ultimele clipe. Speră că va avea parte de experiențe plăcute și că ceva miraculos se va întâmpla cu ea, deși nu mai are așa multe speranțe.

„Nu vreau să simt că îmi voi petrece timpul care mi-a mai rămas ascunzându-mă. Încerc să trăiesc și să mă bucur de fiecare secundă din viața mea, indiferent de cât mi-a mai rămas”, a mai spus Sarah.

Admin