Brigitte și Florin Pastramă au de suferit în urma pandemiei. Problemele financiare sunt tot mai mari: “Tot mai disperați”

Brigitte și Florin Pastramă au de suferit în urma pandemiei. Problemele financiare sunt tot mai mari: “Tot mai disperați”

Brigitte și Florin Pastramă au avut de suferit financiar din cauza pandemiei de coronavirus.

Patronii unei shaormerii, cei doi soți au avut de tras din cauza măsurilor și restricților impuse, însă bomboana de pe colivă a fost pusă în momentul în care una dintre angajate le-a furat încasările.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Brigitte și Florin Pastramă au dezvăluit că au trecut și încă trec prin niște clipe destul de grele.

Bruneta a mărturisit că gestul angajatei în care au avut încredere și care i-a furat, a fost un gest determinat de disperarea la care au ajuns oamenii la ora actuală din cauza pandemiei și este sigură că nu va fi un episod singular.

Brigitte și Florin Pastramă, furați de o persoană de încredere

Brigitte a dezvăluit că a dat-o în urmărire pe femeia care i-a furat încasările de la shaormerie, fiind extrem de supărată de gestul acesteia, după ce îi oferise un loc de muncă.

Mi s-a spus că o să se rezolve, chiar dacă a plecat, a dispărut. A fost o fată care făcea curățenie. Era de câteva zile”, a povestit Brigitte.

Brigitte a ținut să precizeze că este sigură că femeia a recurs la acest gest din disperare, din cauza lipsei banilor. Și este sigură că disperarea oamenilor va crește din ce în ce mai mult, în vremurile pe care le trăim.

„Ducem vremurile astea foarte grele, trebuie să te reinventezi, trebuie să treci pe online. Gândește-te din ce o să trăiască oamenii, o să fie tot mai disperați”, a mai spus Brigitte.

Admin